Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

«Όμιλος που σέβεσαι»

Ο Πάμπλο Κοντρέρας βρέθηκε στο συνδρομητικό κανάλι και μίλησε για τις ομάδες με τις οποίες κληρώθηκε ο Ολυμπιακός στο Champions League. Με το άκουσμα των δύο πρώτων αντιπάλων του Θρύλου ο Χιλιανός αμυντικός δήλωσε «Είναι ένας από τους ομίλους που αξίζει σεβασμό. Μας δίνει όμως τις προσδοκίες να περάσουμε και τις δύο ομάδες και να συνεχίσουμε. Ότι είναι ευνοϊκό για τον Ολυμπιακό καλό να έρθει, αφού όλες οι δυσκολίες έρχονται στο χαρτί». Ο Κοντρέρας συνέχισε λέγοντας για την τρίτη ομάδα πως «Δεν θα είχα αντίρρηση να παίξω με την Μάλαγα μιας και δεν θα είχε πρόβλημα να αγωνιστεί με μια ισπανική ομάδα.»
Από την στιγμή που η κληρωτίδα έβγαλε την Μονπελιέ για τέταρτη ομάδα του ομίλου, ο Κοντρέρας δήλωσε «Είναι μεγάλη ομάδα και δυνατός αντίπαλος αλλά έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον Ολυμπιακό φέτος» για να συνεχίσει ο Χιλιανός αμυντικός του Θρύλου «Είναι παιχνίδια του πεπρωμένου. Υπάρχουν προσδοκίες στον Ολυμπιακό και να παίξουμε σπουδαίο ρόλο σε αυτή την διοργάνωση».
Ενώ για το πώς βλέπει να γίνει στο Καραϊσκάκης το πρώτο ματς είπε «Είναι πολύ θετικό το γεγονός να παίξεις το πρώτο παιχνίδι στο γήπεδο σου και γιατί όχι να τα το κερδίσεις για να ξεκινήσεις με την καλύτερη ψυχολογία».
Για το αν μπορεί ο Ολυμπιακός να είναι ανταγωνιστικός σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Κοντρέρας υποστήριξε «Είναι προετοιμασμένος ο Ολυμπιακός και είναι ομάδα που θα πρέπει να ξεπέρνα τις δυσκολίες. Οφείλουμε να καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε στην κούραση της διοργάνωσης».
Τέλος για αν μπορεί ο Θρύλος την πρώτη θέση στον όμιλο είπε «Είναι ισορροπημένος ο όμιλος σε σχέση με τους άλλους ομίλους. Έχουμε προσδοκίες και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: