Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Επενδύουν στο ΣΕΦ

Στον Ολυμπιακό τα τελευταία καλοκαίρια είναι η αλήθεια πως έψαξαν την άκρη για να μεταφέρουν την έδρα στο Ελληνικό. Φέτος δεν έγινε κάτι τέτοιο αφού οι Αγγελόπουλοι δεν μπόρεσαν να βγάλουν άκρη με όσους έχουν λόγο για τη συγκεκριμένη εγκατάσταση (και είναι πολλοί). Αποφάσισαν, λοιπόν, να επενδύσουν ακόμη περισσότερο στο ΣΕΦ. Τόσα λεφτά δίνουν κάθε χρόνο στο φαληρικό στάδιο το οποίο ουσιαστικά συντηρούν οι πρωταθλητές Ευρώπης, καθώς αν δεν υπήρχαν αυτοί τότε το γήπεδο θα είχε την κατάληξη του Ελληνικού (να το πάλι μπροστά μας).
Αποφάσισαν, λοιπόν, να μεταφέρουν τα γραφεία της ΚΑΕ στον πρώτο όροφο του γηπέδου, σε χώρο που η ίδια η ΚΑΕ είχε διαμορφώσει πέρυσι με δικά της χρήματα. Πλάκα πλάκα, όλο σχεδόν το ΣΕΦ έχει διαμορφώσει ο Ολυμπιακός. Τι γραφεία, τι αίθουσες, τι γυμναστήρια∙ καλά, για τα αποδυτήρια δεν μιλάμε.
Λέτε να σκέφτονται το σενάριο να επενδύσουν ακόμη περισσότερο στο ΣΕΦ; Σίγουρα οι Αγγελόπουλοι θέλουν η ομάδα να αποκτήσει το δικό της γήπεδο. Οχι τώρα, αλλά στο άμεσο μέλλον καθώς οι καιροί δεν το επιτρέπουν αυτή την εποχή. Χώρος να βρεθεί στον Πειραιά δεν είναι εύκολο, οπότε το ΣΕΦ είναι μια κάποια λύση. Σκέψεις κάνουμε μόνο…

Δεν υπάρχουν σχόλια: