Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Πρώτη για την Μανωλίνα

Στη διάθεση του Τέλη Σωτήρχου τέθηκε, από την Δευτέρα το απόγευμα, η Μανωλίνα Κωνσταντίνου. Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ Γυναικών γνώρισε την Κύπρια ακραία και στις συμπαίκτριές της και η Κωνσταντίνου επέστρεψε στο Ρέντη, που αυτή τη φορά θα το νιώθει σαν στο σπίτι της, διότι πέρυσι το επισκέφθηκε ως αντίπαλος.
Ο Σωτήρχος αισθάνεται καλά με τις προσπάθειες των παικτριών του, ενώ νιώθει ικανοποίηση που έχει τη συντριπτική πλειονότητα εκείνων που θα αποτελούν το φετινό ρόστερ. Ο προπονητής της ομάδας ελπίζει ότι δεν θα παρουσιαστεί κάποια επιπλοκή στο ζήτημα της Αλεοσκάρ Μπλάνκο και η Βενεζουελανή κεντρική θα βρίσκεται την Παρασκευή στην Αθήνα, για να μπορεί να κάνει, ακόμα, προπόνηση στην παραλία το ερχόμενο Σάββατο.
Εκείνη που ο προπονητής του Ολυμπιακού ξέρει πως δεν θα έχει μαζί του είναι η διεθνής Στέλλα Χριστοδούλου, αλλά αυτό που επίσης γνωρίζει είναι ότι η παίκτριά του μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα, οπότε θα έχει και μία έτοιμη ομάδα στον τελικό του Σούπερ Καπ βόλεϊ Γυναικών, απέναντι στην ΑΕΚ, στις 7 Οκτωβρίου στην Ελασσόνα. Ο Σωτήρχος ξέρει ότι αν όλα πάνε καλά ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει τους τίτλους της επόμενης σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: