Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

«Χρειάζεται υπομονή»

Ο Ράφικ Τζιμπούρ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και όπως δηλώνει και ο ίδιος έχει δουλέψει πάρα πολύ όλο αυτόν τον καιρό για να μπορέσει να φθάσει σε αυτό το σημείο.

«Είναι μία πάρα πολύ καλή αρχή για αυτήν τη χρονιά. Δούλεψα πάρα πολύ για αυτό το αποτέλεσμα και εύχομαι να πάω ακόμη καλύτερα στη συνέχεια», τόνισε αρχικά ο «τρομοκράτης», είπε αρχικά και συμπλήρωσε για το ματς με τη Σάλκε: «Πιστεύω ότι με τη Σάλκε δεν δείξαμε το πραγματικό μας πρόσωπο, για να είμαι ειλικρινής.
Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και δεν επιτρέπεται να χάσει δύο συνεχόμενα παιχνίδια. Κάνουμε ακόμη αρκετά λάθη και έχουμε πολλά να βελτιώσουμε στο παιχνίδι μας. Χρειαζόμαστε λίγη υπομονή ακόμη, για να φτάσουμε στο 100%.
Εύχομαι να μπορέσουμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση στο Champions League, να συνεχίσουμε την καλή πορεία στο πρωτάθλημα και να κάνουμε και κάτι καλό στο Κύπελλο», υπογράμμισε ο Αλγερινός επιθετικός του Ολυμπιακού.
Σε ό,τι έχει να κάνει με τους αγώνες με Ατρόμητο και Άρσεναλ, ο Αλγερινός τόνισε: «Για εμάς το πιο σημαντικό είναι να μπορέσουμε να επανέρθουμε και να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι που έρχεται (σ.σ. με Ατρόμητο). Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και έχει συγκεκριμένο τρόπο συγκέντρωσης. Αυτό είναι κάτι που ποτέ δεν πρέπει να το ξεχνάμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: