Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

«Δένουμε με τον Κοντρέρας»

Ο Κώστας Μανωλάς μίλησε στην κάμερα της Nova για την πέμπτη σερί νίκη του Ολυμπιακού αλλά και για την ανεβασμένη ψυχολογία από το γεγονός ότι η διαφορά με τον Παναθηναϊκό είναι πλέον… διψήφια. Ο στόπερ του Θρύλου αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον Πάμπλο Κοντρέρας.

Συγκεκριμένα, για τον Χιλιανό αμυντικό, είπε: «Παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι, δένουμε καλύτερα πίσω. Όλα τα παιδιά προσπαθούμε με προπονήσεις και με αγώνες να βελτιωνόμαστε και νομίζω ότι δείχνουμε βελτίωση κάθε αγωνιστική».
Ο νεαρός αμυντικός μίλησε και για το ανεβασμένο ηθικό από την χαώδη διαφορά με τους «πράσινους»: «Όταν έχεις πάρει τη νίκη σε 5 ματς και έχεις δώδεκα βαθμούς από τον Παναθηναϊκό, που είναι ο βασικός σου αντίπαλος, η ψυχολογία είναι πολύ ανεβασμένη. Τώρα κοιτάμε τον αγώνα με την Αρσεναλ, που θα είναι πολύ δύσκολος. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ανταπεξέλθουμε και πάρουμε κάτι θετικό.
Αναφορικά με τους τραυματισμούς των «ερυθρόλευκων», και την αναγκαστική αλλαγή του Τάσου Παπάζογλου, ο Μανωλάς σχολίασε: «Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, με βάθος πάγκου και κάθε θέση μπορεί να καλύπτεται από τους παίκτες μας. Όπως και σήμερα, μετά τον τραυματισμό του Παπάζογλου, που καλύφθηκε επάξια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: