Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Άνετος ο Θρύλος

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών ολοκλήρωσε τα φιλικά παιχνίδια της πριν τον τελικό του Σούπερ Καπ στην Ελασσόνα με την ΑΕΚ, το πρώτο επίσημο και κρίσιμο ματς στο ελληνικό βόλεϊ Γυναικών, στις 7 Οκτωβρίου και ώρα 16:00, με νίκη επί των Τραχώνων με 3-0 (25-22, 25-16, 25-12). Με πασαδόρο τη Στέλλα Χριστοδούλου, τη Μανωλίνα Κωνσταντίνου και τη Ράντι Τένεβα στη θέση των ακραίων, τις Δήμητρα Γιακουμή και Αλεοσκάρ Μπλάνκο ελέγκτριες στις μάχες από αέρος στο κέντρο και την Αρέτα Κονόμη λίμπερο ξεκίνησε το παιχνίδι ο Τέλης Σωτήρχος, που είδε τις παίκτριές του να κυριαρχούν.

Στο δεύτερο σετ έπαιξε η Άννα Καββαθά αντί της Μπλάνκο και στο τρίτο η Πωλίνα Μπίλια αντί της Γιακουμή. Την Κυριακή οι βολεϊμπολίστριες της ομάδας έχουν ρεπό και από τη Δευτέρα αρχίζουν να μετράνε αντιστρόφως για την πρώτη σπουδαία μάχη της χρονιάς, που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη προϊόντος του χρόνου.
OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σωτήρχος): Κωνσταντίνου 3, Λούκοβιτς 15, Γιακουμή 9, Μπλάνκο 6, Χριστοδούλου 4, Τένεβα 11, Κονόμη (λ. 58% υπ.) / Κοσμά 5, Καβαθά 1, Μπίλλια.
ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Περόπουλος): Δίγκα 1, Κιόση 9, Ευθυμίου 3, Μ. Βογιατζή 1, Ελ. Βογιατζή 2, Μουζάκη 4, Μεθενίτη (λ. 50% υπ.) / Χασιώτη, Τουρνάκη 4, Αθανασοπούλου 3.

Δεν υπάρχουν σχόλια: