Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Στο χέρι του είναι...

Ο καλοκαιρινός σχεδιασμός του Ολυμπιακού περιελάμβανε δύο προσθήκες (Περπέρογλου και Μαυροειδή) και εις γνώσιν τους διοίκηση και προπονητής άφησαν μία θέση ξένου παίκτη κενή.

Σε μία χρονιά γεμάτη απαιτητικά παιχνίδια και με την ομάδα να μην αισθάνεται βαθμολογικά άνετα στην Ευρωλίγκα θα ήταν πολυτέλεια να μην έρθει Αμερικανός περιφερειακός. Ο Ντιόντε Κρίστμας έχει προταθεί στους «ερυθρόλευκους» από την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά δεν έχει προχωρήσει στο παραμικρό η συγκεκριμένη υπόθεση. Ο 26χρονος γκαρντ είναι από τις περιπτώσεις που αξίζουν προσοχής και ο Μπαρτζώκας τον σκέφτεται σοβαρά, μόνο που υπάρχουν και άλλοι μνηστήρες στην ευρωπαϊκή αγορά που θέλουν να συνεργαστούν με τον παίκτη. Πάντως είναι καθαρά στο θέμα του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον παίκτη, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.
Το σενάριο να συνεχίσουν ως έχουν μέχρι και τα μέσα Δεκεμβρίου ώστε να κοιτάξουν για κάποιο γκαρντ από τις οκτώ ομάδες που θα αποκλειστούν από τη συνέχεια της Ευρωλίγκας, έχει απομακρυνθεί.
Άλλωστε ελλοχεύει ο σοβαρός κίνδυνος της όποιας χημείας έχει βρει η ομάδα, οπότε θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί για όποιον παίκτη αποφασίσουν να ασχοληθούν σε περίπτωση που δεν υπογράψει ο Κρίστμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: