Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

«Τρέχουν» οι Ιμπαγάσα και Τζιμπούρ

Αποφασισμένοι να προλάβουν την προσεχή αναμέτρηση του Θρύλου κόντρα στον ΟΦΗ παρουσιάζονται οι Ράφικ Τζιμπούρ και Αριέλ Ιμπαγάσα.

Οι δύο παίκτες που αποτελούν με διαφορά ό,τι ποιοτικότερο συνθέτει στο ρόστερ του ο φετινός Ολυμπιακός, υποβάλλονται σε εντατικό πόγραμμ,α ώστε να μπορέσουν να τεθούν στα πλάαν του Λρεονάρντο Ζαρντίμ, εν όψει των επερχόμενων αναμετρήσεων με τους ΟΦΗ και Μονπελιέ.
Το πρωί της Τρίτης οι παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον Άρη έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής και ελέγχου του σώματος και της μπάλας, τελειώματα φάσεων και «διπλό», σε χώρο μικρότερο του μισού γηπέδου. Τη θεραπεία τους συνέχισαν οι Νταβίντ Φουστέρ και Ραφίκ Τζιμπούρ. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, με τρέξιμο και αερόβιες ασκήσεις.
Ο Αργεντινός μέσος και ο Αλγερινός επιθετικός έχουν πιθανότητες να αγωνιστούν στο ματς με τον ΟΦΗ, ωστόσο επειδή στη συνέχεια ακολουθεί η αναμέτρηση εντός έδρας με την Μονπελιέ για το Τσάμπιονς Λιγκ δεν αποκλείεται να προφυλαχθούν.
Την Τετάρτη οι «ερυθρόλευκοι» θα γυμναστούν στις 10:30 το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: