Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Μπορούσε καλύτερα

Σύμφωνοι, η Γιουγκ Ντουμπρόβνικ είναι η ομάδα με το πληρέστερο ρόστερ στη Ευρώπη. Αλλά ο Ολυμπιακός, παρά το γεγονός ότι έχασε με 10-8 (τη μικρότερη διαφορά ήττας στο Ντουμπρόβνικ από το 2001), μπορούσε να διεκδικήσει τη νίκη στο παιχνίδι.Η Γιουγκ- που ίσως να έριξε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού- έβαλε επτά γκολ στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού, προηγήθηκε με 4-1 στο πρώτο οκτάλεπτο και έβαλε βάσεις για την τέταρτη συνεχόμενη νίκη στον όμιλο.
Οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στο παιχνίδι με πυγμή. Πρώτα μείωσαν στα 2 γκολ, 7-5 και έπειτα στο 1, 8-7. Αλλά τότε ήρθε ο Άντρο Μπούσλιε, για να δείξει ότι δεν φθάνει να είσαι όλο το ματς προσεκτικός- άλλωστε ο Ολυμπιακός πήρε να πάρει κάτι από ένα παιχνίδι που στο πρώτο οκτάλεπτο «στραγγαλίστηκε»- αλλά και να έχει μεριμνήσει για να κλείσεις όλες τις διόδους στους Κροάτες.
Ο Ολυμπιακός έχασε με 10-8: μία ήττα που δείχνει ακριβώς την ποιότητά του και την ανετοιμότητά του. Μπόρεσε να μαζέψει το παιχνίδι, αλλά ήταν μία ομάδα που, ξανά, σε μερικά σημεία δεν ήταν προσεκτική. Η Γιουγκ έφθασε στους 12 βαθμούς, και ηγείται στον βʼ όμιλο, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν στους 9, γνωρίζοντας την πρώτη ήττα τους σε επίσημα ή σε φιλικά παιχνίδια.
Τα οκτάλεπτα: 4-1, 3-2, 1-2, 2-3
ΓΙΟΥΓΚ: Αζεβέντο 2, Μπούσλιε 2, Γιόκοβιτς 2, Βράνιες 1, Μπόσκοβιτς 1, Μάρκοβιτς 1, Ντόμπουντ 1.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μουρίκης 2, Φουντούλης 2, Δελακάς 1, Καπότσης 1, Ποντικέας 1, Μάλιαρακ 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: