Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Όταν η φανέλα στάζει... αίμα!

Αλλαγή συναισθημάτων μέσα σε μόλις λίγα λεπτά βίωσε ο Κώστας Παπανικολάου στο παιχνίδι με την Αναντόλου Εφές. Δεν είναι καθόλου τυχαίο μάλιστα πως ήταν ίσως ο μοναδικός παίκτης που είχε μείνει στο πάρκινγκ του ΣΕΦ μέχρι αργά το βράδυ, όντας πολιορκούμενος από τους ΓΑΥΡΟΥΣ.
Ο νεαρός φόργουορντ των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας, βοήθησε σημαντικά στον «τελικό» με τους Τούρκους έχοντας 8 πόντους με 2/5 τρίποντα και 4 ασίστ. Υπέπεσε όμως σε κάποια λάθη στα τέλη του ματς που λίγο έλειψε να στοιχίσουν στον Θρύλο και την πρόκριση.
Το μομέντουμ και η ψυχολογία ήταν με το μέρος των «ερυθρόλευκων», καθώς Σπανούλης και Πρίντεζης είχαν βάλει μπροστά τον Ολυμπιακό με 73-68 ωστόσο ο μικρός «πούλησε» δύο φορές την μπάλα, με συνέπεια οι Πειραιώτες να μην αυξήσουν κι άλλο τη διαφορά και η Εφές να πλησιάσει στους 3 πόντους (73-70) στο 1ʼ.40ʼʼ πριν από τη λήξη του ματς.
Μόνο να έβλεπε κανείς τις αντιδράσεις του Παπανικολάου θα πίστευε ότι ήταν έτοιμος να πάει να κλειστεί στα αποδυτήρια «πνιγμένος» από ενοχές. Ψυχάρα ο «Παπ» που πονάει και ματώνει για την ερυθρόλευκη φανέλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: