Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

"Προχωράει του Μολό"

Ο Γιοάν Μολό είναι μια από τις περιπτώσεις τις οποίες "κυνηγάει" ο Ολυμπιακός και θα την... παλέψει μέχρι τέλους, είτε θετικό είναι αυτό το τέλος, είτε αρνητικό. Ο Γάλλος θεωρείται περίπτωση... Μιραλάς.
Ο 24χρονος άσος έκανε τρομερό πρωτάθλημα 2012-2013 με Νανσί και Σεντ Ετιέν και αφού πέρασε από τις "ακτίνες Χ" του Θρύλου έχει "προκριθεί' ως μια περίπτωση που αξίζει να την τρέξουν οι αρμόδιοι, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες.  Από τη Γαλλία η ενημέρωση που μας έρχεται είναι: "Προχωράει ο Ολυμπιακός για τον Γιοάν Μολό. Ο παίκτης θέλει να έρθει στην Ελλάδα, δεν υπάρχει θέμα με τις δικές του απολαβές και μένει να δώσει το ΟΚ η Νανσί για δανεισμό με οψιόν αγοράς ή πώλησή του με τα χρήματα που επιθυμεί η ελληνική ομάδα".
Ο μάνατζερ του παίκτη έκανε συνάντηση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και το θέμα βρίσκεται σε καλό δρόμο. Σίγουρα, το να πάρεις έναν ποδοσφαιριστή που προέρχεται από σεζόν με 7 γκολ και 13 ασίστ σε 35 ματς του Championnat δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, όμως ο Ολυμπιακός έχει τα δικά του "ατού" και σε αυτά ποντάρει για να πείσει τον 24χρονο άσο να έρθει στη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: