Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Περιμένει Θρύλο ο Αϊμάρ

Η προοπτική του Ολυμπιακού φέρεται να ελκύει τον Πάμπλο Αϊμάρ για τη συνέχεια της καριέρας του. Σύμφωνα με πηγές που προέρχονται από την Πορτογαλία, ο 33χρονος μέσος της Μπενφίκα ψάχνει ένα τελευταίο πολύ καλό συμβόλαιο, το οποίο θα τον βοηθήσει να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο και να αποδείξει την αξία του! Με βάση τα παραπάνω, η ομάδα που φαίνεται να συγκινεί τον Αργεντίνο άσο και να του εξασφαλίζει όλα τα εχέγγυα να εκπληρώσει τους στόχους του είναι ο Ολυμπιακός.
Ο Αϊμάρ, ο οποίος μένει ελέυθερος από την Μπενφίκα, έχει δεχθεί δελεαστική πρόταση από την Βραζιλία. Παράλληλα για τον παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον από συλλόγους της Αργεντινής αλλά και ομάδες μικρότερου βεληνεκούς από την Ευρώπη. Ωστόσο, δείχνει διάθεση να περιμένει τον Ολυμπιακό, αφού θεωρεί ότι η οργάνωση, αλλά και οι αδιάλειπτες παρουσίες των νταμπλούχων Ελλάδας στο Champions League του παρέχουν την δυνατότητα να σταθεί σε υψηλό επίπεδο και να διατηρήσει το όνομά του στον «αφρό»!
Όπως και να έχει, πάντως, ο επόμενες ημέρες αναμένονται ιδιαίτερα καθοριστικές και σ' αυτό το ζήτημα, από την στιγμή, που ο Αϊμάρ διακρίνεται για τα οργανωτικά καθήκοντα αι μπορεί να δώσει στον Θρύλο την απαιτούμενη ποιότητα ως αντικαταστάτης του Αριέλ Ιμπαγάσα. Από μέρους των Πειραιωτών ωστόσο δεν έχει γίνει κάποια κίνηση ή επαφή για τον ποδοσφαιριστή που όμως είναι και μεγάλο όνομα και έχει και ποδοσφαιρική ποιότητα που δεν αμφισβητείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: