Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Προτεραιότητες Πέδρο Λεόν και Βερδού

Οι περιπτώσεις των Πέδρο Λεόν και Γιοάν Βερδού εξακολουθούν να είναι σε πρώτο μεταγραφικό πλάνο για το προπονητή του Ολυμπιακού Μίτσελ Γκονζαλεθ.
Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίε,ςπου παρουσιάζουν οι δύο παραπάνω υποθέσεις, ο Μίτσελ κι οι στενοί του συνεργάτες κάνουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό, ώστε να πετύχουν το «κόλπο=-γκρόσο» και να τους πείσουν να πάρουν μεταγραφή στουςνταμπλούχους Ελλάδας.
Ο μεν Πέδρο Λεόν κοστολογείται από 4 έως 6 εκατ. ευρώ. Η Χετάφε τα έχει... μπερδέψει λίγο ως προς το εάν τελικώς θέλει να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του, η Ρεάλ Μαδρίτης όπου ανήκει δεν τον θέλει πίσω, έχοντας στο πλάνο της είτε να τον δώσει δανεικό είτε να τον πουλήσει και αρκετοί ισπανικοί σύλλογοι καραδοκούν.
Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει εκφράσει ενδιαφέρον για εκείνον ενώ υπάρχουν και φήμες και... σειρήνες από την Σοσιεδάδ και την Μπέτις. Ο ίδιος έχει ως πρώτο του στόχο, όπως έχουμε γράψει ξανά, να μείνει στην Ισπανία, όμως εάν δεν βρει αυτό που θέλει να αρχίσει να κάνει σκέψεις για αλλού.
Ο Μίτσελ έχει ήδη μιλήσει και μαζί του και με την Ρεάλ και πιέζει για να γίνει πράξη η μετακίνησή του στον Ολυμπιακό. Από την άλλη ο Γιοάν Βερδού έχει στα χέρια του την πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του (που λήγει φέτος το καλοκαίρι) που του έχει κάνει η ομάδα της Εσπανιόλ.
Η προσφορά με μειωμένες αποδοχές. Ο Βερδού πάντως κοστολογείται και αυτός σε αρκετά υψηλά επίπεδα (από 3,5 με 4 μέχρι 5,5 εκατ. ευρώ) και έχει και άλλες προσφορές από την Ισπανία. Εκείνος έχει εκφράσει την επιθυμία να μείνει στην Εσπανιόλ και του χρόνου.
Ο Μίτσελ από μέρους του έχει κάνει διερευνητικές κινήσεις και για τον Βερδού και για άλλους παίκτες. Επιδίωξή του είναι να μπορέσει να φέρει στο λιμάνι ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας από την ισπανική αγορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: