Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Ο Κοντρέρας για την εθνική Χιλής

Πολύς λόγος συνεχίζεται να γίνεται στην Χιλή, για την αλλαγή, που έγινε, στην τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας. Ο Κλαούντιο Μπόρχι, αποχώρησε στα μέσα του Δεκεμβρίου, εξαιτίας άσχημων αποτελεσμάτων, με τον Ζόρζε Σαμπάολι να παίρνει την θέση του.
Ο Πάμπλο Κοντρέρας ήταν απο τους παίκτες, που έχασαν την θέση τους στην εθνική, με την έλευση του νέου τεχνικού. Τα ΜΜΕ της χώρας επέκριναν τον Σαμπάολι γι αυτή του την κίνηση. Ο άσος του Θρύλου, πάντως δεν του κρατάει κακία, ενώ μίλησε και για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της εθνικής.
"Ο Μπόρχι έφυγε εξαιτίας δικών μας λαθών. Τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που θέλαμε όλοι και γι αυτό αποφασίστηκε η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Για μένα ο Μπόρχι είναι ένας εξαιρετικός τεχνικός, που έκανε πολλά για την Εθνική", είπε ο έμπειρος αμυντικός.
Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στον νέο τεχνικό, τον Ζόρζε Σαμπάολι: "Φαίνεται ότι ο Σαμπάολι δίνει ένα άλλο αγωνιστικό προφίλ στην ομάδα. Πρόκειται για ένα νεανικό σύνολο με πινελιές έμπειρων παικτών. Ωστόσο λάθη έχουν γίνει. Εδώ έρχεται και η επιστροφή του Νταβίντ Πιζάρο, να διορθώσει κάποια πράγματα. Είναι μια πολύ καλή κίνηση. Έμεινα έκπληκτος, αλλά είμαι και ευχαριστημένος, που τον έπεισαν να γυρίσει στην εθνική".

Δεν υπάρχουν σχόλια: