Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Για το δεύτερο βήμα!

Προπόνηση με το Ρέθυμνο πράξη... δεύτερη! Ο Θρύλος υποδέχεται εκ νέου την κρητική ομάδα (18:15-ET1) στο δεύτερο παιχνίδι τους για την ημιτελική σειρά του πρωταθλήματος Α1 μπάσκετ των ανδρών. Οι πρωταθλητές Ευρώπης είναι πανέτοιμοι για να κάνουν το 2-0 στις νίκες και θα πάνε την Δευτέρα στο Ρέθυμνο για να "σκουπίσουν" και να συγκεντρωθούν απόλυτα στα γλέντια που θα γίνουν με τον ΠΟΑ, στους τελικούς. Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να βρουν τον απαραίτητο ρυθμό τους, μέσα απο αυτή την σειρά ώστε να προετοιμαστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την εκ νέου κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν μασάνε απο διαιτησίες, όπως έγινε και στο πρώτο παιχνίδι, αφού είναι ομαδάρα και νικούν τους πάντες.
Αγωνιστικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας, είδε τον Κατσίβελη, να βγάζει το μεγαλύτερο μέρος της χθεσινής προπόνησης και μάλλον θα τον συμπεριλάβει στην 12άδα. Απο την άλλη ο Περπέρογλου ταλαιπωρείται από μία κάκωση στο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Γνωστές οι απουσίες των Μάντζαρη, Μαυροειδή.
Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Καρακατσούνης, Φούφης και Ταβουλαρέας.
Το τρίτο παιχνίδι θα διεξαχθεί την Δευτέρα στο Ρέθυμνο και θα ξεκινήσει στις 16:30 έχοντας τηλεοπτική κάλυψη απο την ΝΕΤ. Διαιτητές για το συγκεκριμένο ματς είναι οι Χριστοδούλου, Αναστόπουλος, Μπήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: