Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

"Το μέλλον μας ανήκει"

Ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας πόλο του Θρύλου, Χάρης Παυλίδης, μίλησε για την διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος, τονίζοντας ότι δημιουργούν ομάδα που θα σαρώνει τους τίτλους τα επόμενα χρόνια. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην "SportDay" επεσήμανε ότι το μέλλον τους ανήκει.
Διαβάστε τα όσα είπε:
"Είμαστε στενοχωρημένοι φυσικά από την έκβαση, αλλά εάν στο ξεκίνημα της σεζόν έλεγε κάποιος ότι θα φτάναμε στο σημείο να διεκδικούμε τον τίτλο από τη Βουλιαγμένη, θα τον περνούσαν για τρελό! Από πέρυσι, όταν τέθηκε ένα πενταετές πλάνο, είμαστε σε μια διαδικασία ανοικοδόμησης. Εκεί θα επικεντρωθούμε, ώστε στα επόμενα χρόνια να κερδίσουμε πολλούς τίτλους.
Αυτή η απώλεια δεν μας εκτοπίζει από τα σχέδιά μας, γιατί πολύ απλά δεν ήταν από τώρα στόχος η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι το μέλλον μας ανήκει. Bασικός μας στόχος είναι η δημιουργία μιας νεανικής ομάδας, με γρήγορο και ελκυστικό τρόπο παιχνιδιού, που σε 2-3 χρόνια θα μπορεί να γίνει πρωταθλήτρια.
Η αλήθεια είναι πως ούτε και εμείς περιμέναμε να φτάσουμε τόσο ψηλά φέτος. Και αυτό κάτι λέει. Σε κάθε περίπτωση, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια. Έχουμε στο μυαλό μας κάποιες προσθήκες, αλλά δεδομένου ότι οι μεταγραφές στο πόλο είναι πολύπλοκες, δεν θα ήθελα να πω κάποιο όνομα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: