Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

«Πείθει τον Αμαλφιτανό ο Ισά!»

Στην διαπραγματευτική ικανότητα του Πιέρ Ισά στην προσπάθειά του να πείσει τον Μόργκαν Αμαλφιτανό να δεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού στέκονται οι Γάλλοι.
Συγκεριμένα, μέσα ενημέρωσης της χώρας του διεθνούς μέσου της Μαρσέιγ τονίζουν ότι ο νέος τεχνικός διευθυντής των πρωταθλητών Ελλάδας έχει κάνει πολύ σπουδαία ...δουλεια στην υπόθεση του Αμαλφιτανό, τονίζοντας ότι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του διεθνούς άσου είναι πολύ πιθανό να είναι ο Ολυμπιακός!
«Ο Αμαλφιτανό γνωρίζει πολύ καλά τον Ισά ο οποίος «τον έπεισε να αγωνιστεί για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα συμμετάσχει στο Τσάμπιονς Λιγκ», αναφέρουν χαρακτηριστικά, οι Γάλλοι, για να σταθούν στη συνέχεια στο οικονομικό, τονίζοντας ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας προτίθενται να προσφέρουν στον παίκτη μισθό αντίστοιχο με αυτό που έχει στην ομάδα της Μασσαλίας.
Το δημοσίευμα συνεχίζει ότι οι ερυθρόλευκοι αντιπροτείνουν τον δανεισμό του με προοπτική αγοράς του το καλοκαίρι με ένα ποσό αδιευκρίνιστο αλλά σαφώς λιγότερο από αυτό που θέλουν οι Γάλλοι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: