Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Χαλάρωση πριν το φιλικό

Ολοκληρώθηκε για την Τρίτη το πρόγραμμα προπονήσεων του Ολυμπιακού στο Μπαντ Σένμπορν της Γερμανίας. Ο Μίτσελ μετά από μία εξαντλητική προπόνηση σήμερα το πρωί, ήθελε να χαλαρώσει λίγο τους παίκτες του, ενόψει και του φιλικού της Τετάρτης κόντρα στην Σανχάουζεν.
Έτσι, λοιπόν, οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς, με την προπόνηση να κρατάει ωστόσο περίπου μιάμιση ώρα. Ο Ισπανός τεχνικός των Πειραιωτών περιμένει να δει μία διαφορετική ομάδα αύριο στο τρίτο φιλικό επί γερμανικού εδάφους.
Το… μενού της απογευματινής προπόνησης, περιελάμβανε μάλιστα και ένα… ιδιαίτερο δίτερμα. Οι ποδοσφαιριστές κάλυπταν τελείως διαφορετικές θέσεις από τις κανονικές τους.
Έτσι, επιθετικογενείς παίκτες βρέθηκαν στην άμυνα και αμυντικογενείς στα χαφ και την επίθεση. Στόχος ήταν να γίνει κατανοητό σε όλους ότι πρέπει να έχουν στο μυαλό τους ότι συμμετέχουν και βοηθούν σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού.

Το πρωί της Τετάρτης (11:00) οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα προπονηθούν πριν το φιλικό με την Σανχάουζεν και εν συνεχεία θα αναχωρήσουν για το «Χάρτβαλντ Στάντιον», όπου θα πραγματοποιηθεί το ματς με τους Γερμανούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: