Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Σε αναζήτηση γηπέδου!

Ένα θέμα που απασχολεί τους ανθρώπους του Ολυμπιακού τον τελευταίο καιρό, είναι αυτό του γηπέδου. Οι ομάδα Νέων του Θρύλου θα αγωνίζεται και φέτος στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Champions League των Νέων και οι ιθύνοντες των Πειραιωτών έχουν μπει σε… αναζήτηση έδρας. Πέρυσι οι πιτσιρικάδες των «ερυθρολεύκων» είχαν ως έδρας τους το «Γ. Καραϊσκάκης», ωστόσο τη φετινή σεζόν τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.
Η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού θα δίνει τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια στο φαληρικό γήπεδο, είτε την Τρίτη είτε την Τετάρτη, ενώ οι Νέοι θα αγωνίζονται την Πέμπτη. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, λοιπόν, οι άνθρωποι του Θρύλου δεν θέλουν ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου να επιβαρύνεται και έτσι υπάρχει… θέμα.
Η άλλη σκέψη που υπάρχει, είναι τα παιχνίδια των Νέων να διεξάγονται στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στο Ρέντη. Από την άλλη, όμως, η περυσινή ανταπόκριση του κόσμου σε όλα τα παιχνίδια του NextGen Series προβληματίζει τους Πειραιώτες και έτσι σκέφτονται και άλλα μεγαλύτερα γήπεδα του Λεκανοπεδίου της Αττικής.
Ένα απʼ αυτά είναι και αυτό του Ελληνικού το οποίο εξετάζεται σοβαρά και δεν αποκλείεται να αποτελέσει την έδρα των πιτσιρικάδων. Βέβαια, υπάρχουν και άλλα γήπεδα της Αθήνας που βρίσκονται στα πλάνα των ιθυνόντων της ομάδας, τα οποία εξετάζονται και αναμένεται άμεσα να υπάρξουν εξελίξεις για το συγκεκριμένο θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: