Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Αισιόδοξος ο πρόεδρος

Αισιόδοξος για πρόκριση του Ολυμπιακού στους "16" του Champions League εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μιλώντας στην Δημόσια Τηλεόραση. Ο ισχυρός άνδρας των Πρωταθλητών Ελλάδας ανέλυσε τους αντιπάλους της ομάδας του και αποκάλυψε ότι εντός των επόμενων ημερών θα γίνουν μεταγραφές που θα δυναμώσουν τον πειραϊκό σύλλογο. Μάλιστα, έριξε το...μπαλάκι στον Μίτσελ λέγοντας: "To υλικό για να προκριθούμε υπάρχει. Είναι θέμα προπονητή να το αξιοποιήσει".
Τι είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης: 
"Γνωρίζουμε από προηγούμενες χρονιές ότι εύκολες και δύσκολες κληρώσεις δεν υπάρχουν. Εχουμε το υλικό που χρειάζεται και θα γίνουν 1-2 ακόμα προσθήκες τις επόμενες 2-3 μέρες για να είμαστε έτοιμοι για το καλύτερο και να μπορέσουμε να προκριθούμε. Καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν δυσκολίες στον Όμιλο μας.
Η Παρί Σεν Ζερμέν που είναι η δεύτερη ομάδα του γκρουπ έχει πενταπλάσιο προϋπολογισμό από εμάς. Η Μπενφίκα είναι φιναλίστ του Europa League και έχει διπλάσιο μπάτζετ από εμάς. Ελπίζουμε ότι στα δύσκολα θα καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε, να πάρουμε τους βαθμούς που πρέπει και να περάσουμε. 
Τις επόμενες μέρες θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε κάποιες κινήσεις που θα μας βελτιώσουν για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια αλλά και το πρωτάθλημα. Πλέον, είναι θέμα προπονητή να αξιοποιήσει αυτό το υλικό που διαθέτει. Δύναμη του Ολυμπιακού είναι η έδρα του, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια πήραμε διπλά σε Μονπελιέ και Μασσαλία και δείξαμε ότι μπορούμε και εκτός έδρας να πάρουμε βαθμούς". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: