Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Τα πειράγματα στον Σιόβα

Από το καλοκαίρι ο Μίτσελ έχει δείξει την εμπιστοσύνη του στον Δημήτρη Σιόβα. Τον θεωρεί πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή για το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού και τον έχει καθιερώσει σε αυτή τη θέση.
Ο Ισπανός προπονητής είναι απόλυτα ικανοποιημένος με τη δουλειά που έχει κάνει ο υψηλόσωμος στόπερ, ο οποίος έχει βελτιωθεί αισθητά σε όλους τους τομείς. Φαίνεται ότι του ταιριάζει πολύ καλύτερα ο Κώστας Μανωλάς ως παρτενέρ στο κέντρο της άμυνας και ο Μίτσελ τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, αφού δικαιώνεται για την επιμονή του να έχει βασικό τον Σιόβα.
Ο διεθνής στόπερ επέστρεψε στη Νέα Σμύρνη ως αντίπαλος. Έχει πολλούς φίλους εκεί και είναι ένα παιδί που το εκτιμάνε πολύ στον Πανιώνιο για το ήθος του και για όσα πρόσφερε στην ομάδα. «Ρε Μήτσο, αυτή τη ματσάρα με εμάς βρήκες να την κάνεις;», του έλεγαν χαριτολογώντας μετά το τέλος του αγώνα άνθρωποι των «κυανέρυθρων».
Έχει καθιερωθεί στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού ο Δημήτρης Σιόβας και από παιχνίδι σε παιχνίδι γίνεται όλο και καλύτερος έχοντας πλέον και καλή ψυχολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: