Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ικανοποίηση από την παρουσία

Ο Ολυμπιακός ήταν δεύτερος στο τουρνουά που έγινε στην Κωνσταντινούπολη, το οποίο εγκαινίασε, μάλιστα, το σύστημα ισοβαθμίας της FIVB. Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» έμαθαν ότι ήταν δεύτεροι, πίσω από την Τόμις Κοστάντζα: η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη είχε συντελεστή 1,05, οι Ρουμάνοι 1,06.
Βεβαίως, αυτά είναι ψιλά γράμματα. Ο Ολυμπιακός έδωσε τα δικά του πολύ δυνατά τεστ σε ένα τουρνουά στο οποίο, όπως τόνισε ο Καζάζης στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, «μόνο κέρδη αποκομίσαμε». Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του Ολυμπιακού ήταν ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας του στο τουρνουά και αυτό το έδειξε και στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.
«Συμμετείχαμε σε ένα πολύ δυνατό τουρνουά  από το οποία μόνο κέρδη αποκομίσαμε. Είχαμε την δυνατότητα να παίξουμε δυνατά παιχνίδια ολοκληρώνοντας την προετοιμασίας μας και ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών μας. Σήμερα είχαμε τη ευκαιρία να ξεκουράσουμε κάποια παιδιά  και να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όσους δεν είχαν παίξει αρκετά απέναντι μάλιστα σε μία δυνατή ομάδα. Μέσα από αυτά τα δυνατά παιχνίδια η ομάδα έδειξε στοιχεία της δυναμικότητας της. Όταν είμαστε συγκεντρωμένοι μπορούμε να πετύχουμε  πολύ μεγάλα πράγματα».
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του αρχηγού της ομάδας, Κώστα Χριστοφιδέλη :«Πήγαμε αρκετά καλά. Υστερα από  το δύσκολο πρόγραμμα  καταφέραμε να παίξουμε αρκετά καλα δοκιμάζοντας και νέα  συστήματα. Οι συνθήκες ήταν πολύ καλές οι εγκαταστάσεις ήταν καταπληκτικές και ευχαριστούμε την διοίκηση που εξασφάλισε τη συμμετοχή μας σε ένα τέτοιο τουρνουά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: