Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ρίχνει στη «μάχη» Σαβιόλα και Μήτρογλου

Οι παίκτες του Ολυμπιακού συνέχισαν την προετοιμασία τους για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Αντερλεχτ στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή για το συγκεκριμένο ματς. Το σημαντικό για τον προπονητή των "ερυθρόλευκων" είναι ότι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην των τραυματιών Μασάντο και Μιγκέλ Τόρες.
Ο Ισπανός κόουτς των Πειραιωτών έχει κατασταλάξει στην ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του απέναντι στους πρωταθλητές Βελγίου και σε σύγκριση με την πρεμιέρα κόντρα στην Παρί θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που υπάρχουν τερματοφύλακας θα είναι ο Ρομπέρτο και στο δεξί άκρο της αμυντικής διάταξης θα παίξει ο Σαλίνο, ο οποίος ήταν βασικός και στο ματς πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο. Σε ό,τι αφορά το κέντρο της άμυνας ο Ισπανός τεχνικός θα διατηρήσει τους Μανωλά και Σιόβα, ενώ αριστερά θ' αγωνιστεί ο Μπονγκ.
Ο Καμερουνέζος προπονήθηκε κανονικά και χθες και ο Μίτσελ τον προτιμά από τον Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος θα μείνει στον πάγκο. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Σάμαρης με τον Μανιάτη και μπροστά τους σε ρόλο "κρυφού" κυνηγού ο Σαβιόλα. Ο Ισπανός τεχνικός των "ερυθρόλευκων" φαίνεται πως δεν θ' αφήσει στον πάγκο τον Αργεντινό όπως είχε κάνει απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ στα δύο άκρα της επίθεσης θα παίξουν ο Βάις (δεξιά) και ο Φουστέρ (αριστερά). Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος επιστρέφει στο βασικό σχήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: