Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

«Μην πάθουμε τα ίδια με την Παρί»

Ιδιαίτερο βάρος στις στημένες φάσεις τόσο στον επιθετικό τομέα, όσο και στην αμυντική λειτουργία έριξε ο Μίτσελ κατά την διάρκεια της προπόνησης της Δευτέρας.
Το τεχνικό επιτελείο των «ερυθρόλευκων» δούλεψε επισταμένα στις στημένες φάσεις, από τη στιγμή κατά την οποία ο Ολυμπιακός «πλήρωσε» την αδράνεια που έδειξε στον συγκεκριμένο τομέα στην αναμέτρηση της πρεμιέρας του Champions League κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, δεχόμενος τρία πανομοιότυπα γκολ μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.
«Θέλω από εσάς να δείξετε πολύ μεγάλη προσοχή στα στημένα των Βέλγων. Θυμάστε τι έγινε στον αγώνα με την Παρί», έλεγε χαρακτηριστικά ο Μίτσελ προς τους ποδοσφαιριστές του.
Παράλληλα, ο 50χρονος προπονητής ζήτησε από τους παίκτες του να είναι απόλυτα προσηλωμένοι και να επιδείξουν συγκέντρωση μην επαναλαμβάνοντας τα λάθη στα οποία υπέπεσαν κόντρα στην πρωταθλήτρια Γαλλίας.
Εκτός από τις στημένες φάσεις, το βάρος επικεντρώθηκε τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Ο Μίτσελ δίνει μεγάλη σημασία για την διαχείριση αυτού του αγώνα και γνωρίζει πάρα πολύ καλά το πόσο κρίσιμος είναι για τον Ολυμπιακό και την φετινή του πορεία στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: