Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Δυνατά φιλικά για τις ερυθρόλευκες

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Διαιτητών έχει κάνει οκτώ τουρνουά που φέρουν την υπογραφή του για το πόλο Ανδρών και αυτό είναι ένα άβατο που φέτος αναμένεται να σπάσει για τη γυναικεία υδατοσφαίριση. Έχει αποφασιστεί να γίνει το 1ο τουρνουά ΣΕΔΥ Γυναικών, αν και δεν έχει ανακοινωθεί από την ιστοσελίδα του Συνδέσμου. Ένας καλός λόγος είναι ότι υπάρχει θέμα με κολυμβητήριο, μια και εκείνα του Λαιμού και της Γλυφάδας δεν έχουν νόμιμη άδεια λειτουργίας και τίθεται εκτός… μάχης της διεκδίκησης του τουρνουά.
Μάλιστα, με το πρώτο να μη λειτουργεί για τα ματς του ΝΟ Βουλιαγμένης- και, παρά τις κινήσεις που έχουν γίνει, προβλέπεται ότι φέτος δεν θα βρεθεί τρόπος για να ανοίξει- δεν θα γίνει ούτε το διεθνές τουρνουά «Άκης Τσαταλιός», που φάνηκε ότι η Βουλιαγμένη είχε αντικαταστήσει με φιλικά παιχνίδια απέναντι στην Κίνεφ Κίρισι, παρʼ όλα αυτά είχε αποφασιστεί να γίνει.
Ο Ολυμπιακός θα λάβει μέρος στο τουρνουά του ΣΕΔΥ, εφόσον επιλυθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και γίνει, οι επικρατέστερες ημερομηνίες διεξαγωγής του οποίου είναι από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου. Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη αναμένεται να δώσει ορισμένα δυνατά παιχνίδια- αν είναι τυχερή, θα παίξει κόντρα στον ΝΟΒ δύο φορές, τόσο στον όμιλο όσο και στον τελικό της διοργάνωσης- τα οποία θα αποτελέσουν πρόβα για τον όμιλο της Ευρωλίγκας στο Έγκερ, όταν και θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα ομάδα, τη Φιρέντσε και τη Σκιφ Μόσχας από τις 29 Νοεμβρίου έως τη 1 Δεκεμβρίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το τουρνουά θα γίνει, αν και εφόσον, για να εντρυφήσουν οι ομάδες στους νέους κανονισμούς, ενώ η έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων των ομάδων στην Α1 είναι προγραμματισμένη για τις 23 Νοεμβρίου, όταν ο Ολυμπιακός υποδεχθεί τον Ηρακλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: