Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Ίδια λίστα στην Α1

Παρά την επισήμανση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας (ΚΟΕ) ότι η κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να δηλώσει 22 με 25 κολυμβητές για την Α1, ο Ολυμπιακός ακολούθησε την ευρωπαϊκή πεπατημένη και προέβη σε σοφή κίνηση, η οποία θα κόψει και τη γενικότερη μουρμούρα μέσα στη μέση της χρονιάς.
Ο Θοδωρής Βλάχος ρωτήθηκε και αποφάσισε να δηλώσει 6 παιδιά από την ακαδημία πόλο Ανδρών, δύο εκ των οποίων θα είναι σίγουρα στη 15άδα του Ολυμπιακού σε κάθε παιχνίδι, εφόσον ο προπονητής επιθυμεί να δηλώσει 15 πολίστες στην αποστολή, που είναι και το μάξιμουμ.
Η επιλογή των έξι παικτών και όχι των αφειδών δηλώσεων προέκυψε συνειδητά. Οι 13 πολίστες του Ολυμπιακού που θα έχουν τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια είναι εκείνοι που κάνουν μαζί προπονήσεις και θα παίξουν, εκτός απρόοπτων, στα 10 ματς του Champions League. Δηλαδή οι Νικόλας Δεληγιάννης, Κώστας Γαλανίδης (τερματοφύλακες), Τάσος Σχίζας, Βαγγέλης Δελακάς, Κυριάκος Ποντικέας (αμυντικοί), Γιάννης Φουντούλης, Γιώργος Ντόσκας, Μπλάι Μάλιαρακ, Μάριος Καπότσης, Άγγελος Βλαχόπουλος, Αλέξανδρος Γούνας (περιφερειακοί), Χριστόδουλος Κολόμβος, Κώστας Μουρίκης (φουνταριστοί).
Μαζί θα είναι οι τέσσερις μικροί που έπαιξαν στο τουρνουά του ΣΕΔΥ από τις 18 έως τις 20 Οκτωβρίου, πάει να πει οι περιφερειακοί Στέλιος Αργυρόπουλος, Μανώλης Λιαπάκης και Μανώλης Πρέκας και ο φουνταριστός Μανώλης Τσαχειλίδης, αλλά και ο τερματοφύλακας Τάσος Χουχουλής με τον φουνταριστό Γιάννη Τζώρτζη. Αυτή είναι η οριστική επιλογή του προπονητή του Ολυμπιακού για τη φετινή σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: