Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

«Το ματς της χρονιάς»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης χαρακτήρισε τον αγώνα με τη Νόλικο «ματς της χρονιάς» για την ομάδα του Πειραιά, καθώς θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη 2η θέση του Β' ομίλου του Champions League.
«Είναι σίγουρα το ματς της χρονιάς καθώς θα κρίνει πολλά για την πρόκριση μας στην επόμενη φάση που είναι ένας από τους μεγάλους μας στόχους. Είναι επίσης ένα ματς που η ομάδα έχει ευκαιρία να κάνει... ξεμπούκωμα και να απελευθερωθεί αγωνιστικά».
Για τις ατυχίες με τον Γιούρισιτς και τον Κουρνέτα, που όμως θα ταξιδέψουν κανονικά στο Βέλγιο, σημείωσε: «Τροχοπέδη αποτελούν οι τραυματισμοί των δύο παικτών μας που έδειξαν φορμαρισμένοι στο ματς με τον Παμβοχαϊκό. Πολλές φορές η πίεση και οι δυσκολίες λειτουργούν ευεργετικά στις μεγάλες ομάδες και αυτό περιμένω να γίνει και στην ομάδα μου. Θα δοκιμάσω τον Γιούρισιτς και τον Κουρνέτα στην προπόνηση που θα κάνουμε το πρωί της Τρίτης στο Βέλγιο και εκεί θα αποφασιστεί η συμμετοχή τους».

Για τους Βέλγους, τέλος, είπε: Η Νόλικο Μαασέικ έχει να δώσει αγώνα για το βελγικό πρωτάθλημα από τις 20 Νοεμβρίου και στα δύο τελευταία ματς αγωνίστηκε με ακραίους τους Βέλγους αναπληρωματικούς Χόχο και Λεκάτ. Δεν αγωνίστηκαν οι ξένοι της αλλά δεν γνωρίζω τον λόγο. Κοιτάμε την ομάδα μας και πάμε για να πάρουμε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: