Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Πρώτη με ερυθρόλευκα για Καββαδά

Την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε την Παρασκευή ο Βασίλης Καββαδάς. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών Ευρώπης που βρέθηκε στο ΣΕΦ χθες και παρακολούθησε τη νίκη επί της Γαλατασαράι, είχε την πρώτη του γνωριμία με τους νέους συμπαίκτες του στο Θρύλο, αλλά και με το τεχνικό τιμ.
Ο 22χρονος σέντερ αποκτήθηκε για να βοηθήσει την ομάδα του Πειραιά κάτω από τα καλάθια και να αποτελέσει μαζί με τους Μπέγκιτς, Ντάνστον και Σίμονς μία "αχτύπητη" τετράδα στη θέση των σέντερ, όταν με το καλό μπει στο κλίμα της ομάδας και τεθεί στη διάθεση του προπονητή του. Οι πρώτες μέρες αναμένονται αναγνωριστικές για τον διεθνή άσο και για το λόγο αυτό δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα με αντίπαλο τον Άρη.
 Από την πλευρά του, ο Βασίλης Καββαδάς εμφανίζεται ευτυχισμένος με την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, καθώς πλέον ανήκει στην ομάδα της καρδιάς του, με την επιθυμία του να παίρνει... σάρκα και οστά και τον ίδιο να εμφανίζεται αποφασισμένος να δικαιώσει όλους εκείνους που του έδωσαν την ευκαιρία να έρθει στο Θρύλο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: