Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Περίπατος πριν τη Ρέκο

Το 5 στα 5 για την ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού στην Α1 ήταν δεδομένο με αντίπαλο τον τύποις γηπεδούχο ΝΟ Αργοστολίου στο Φάληρο. Ήρθε με σκορ 1-16, με το παθητικό της ομάδας- απέναντι σε μία από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος- να είναι εντυπωσιακό. Μάλιστα, σε όλο το παιχνίδι έπαιξε ο Κώστας Γαλανίδης, αφού ο Θοδωρής Βλάχος αποφάσισε να ξεκουράσει τον Νικόλα Δεληγιάννη, αλλά και τους Βαγγέλη Δελακά, Αλέξανδρο Γούνα, Γιώργο Ντόσκα και Τάσο Σχίζα ενόψει της αναμέτρησης με την Προ Ρέκο στη Γένοβα την Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου, στις 22:00, για τη 2η αγωνιστική του Champions League.
Οι «ερυθρόλευκοι» δέχθηκαν το μοναδικό γκολ τους με πέναλτι, με 5ʼ50ʼʼ για τη λήξη του δεύτερου οκτάλεπτου, από τον Πέτρο Δουδέση, ο οποίος βλέπει την εικόνα του ΝΟΑ και νοσταλγεί τις προηγούμενες χρονιές. Ο Θοδωρής Βλάχος χρησιμοποίησε τους πέντε από τους έξι πολίστες της ακαδημίας που έχει δηλώσει στην ΚΟΕ για την ανδρική ομάδα, αλλά οι Στέλιος Αργυρόπουλος, Γιάννης Τζώρτζης (ο οποίος σκόραρε δις), Μανώλης Πρέκας, Μανώλης Λιαπάκης και Μανώλης Τσαχιλίδης, που έβαλε 3 έπαιξαν ένα… 20λεπτο έκαστος, ενώ χρησιμοποιήθηκαν στο ίδιο σχήμα.
Ο Γιάννης Φουντούλης έφθασε σβηστά τα 18 γκολ φέτος με τα 5 που πέτυχε. Έξι «ερυθρόλευκοι» σκόραραν συνολικά, όλοι έβαλαν πάνω από ένα γκολ.
Τα οκτάλεπτα: 0-4, 1-2, 0-5, 0-5

ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ: Δουδέσης 1.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γαλανίδης, Τσαχιλίδης 3, Καπότσης, Φουντούλης 5, Πρέκας, Ποντικέας, Αργυρόπουλος, Μουρίκης 2, Κολόμβος, Μάλιαρακ 2, Τζώρτζης 2, Βλαχόπουλος 2, Λιαπάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: