Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

"Πρώτος μας στόχος το πρωτάθλημα"

Ο Χαβιέρ Σαβιόλα όπου σταθεί κι όπου βρεθεί μιλάει με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τον Ολυμπιακό και τη χώρα μας, δηλώνοντας απόλυτα ικανοποιημένος από την επιλογή του να έρθει στους «ερυθρόλευκους» το περασμένο καλοκαίρι και υπογράμμισε πως πρώτος στόχος των Πειραιωτών είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ο Αργεντινός στράικερ των νταμπλούχων Ελλάδος βρίσκεται αυτές τις μέρες στην πατρίδα του  και πιο συγκεκριμένα στην πόλη Παρανά, η οποία είναι ιδιαίτερη πατρίδα της γυναίκας του, Ρομανέλα Αμάτο, για τη χθεσινή βάφτιση της κόρης τους, Χουλιέτα, και με αφορμή την επίσκεψή του μίλησε στα τοπικά ΜΜΕ και πιο συγκεκριμένα την «El Once», τονίζοντας: 
«Τα πράγματα πάνε πολύ καλά φέτος. Απο την πρώτη στιγμή που πήγα στον Ολυμπιακό, ο σύλλογος με υποδέχτηκε εκπληκτικά και τώρα τα πράγματα πάνε ακόμα καλύτερα. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η προσωπική μου ζωή πηγαίνει πολύ καλά στην Ελλάδα. Αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο» για να συμπληρώσει στη συνέχεια:
«Πρώτος μας στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είμαστε πρώτοι στον πίνακα της βαθμολογίας. Παράλληλα έχουμε περάσει στην επόμενη φάση του Champions League, κάτι που είναι σημαντικό για τον σύλλογο. Εκεί θα αντιμετωπίσουμε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα προσπαθήσουμε να τα πάμε καλά». 
Στη συνέχεια, ο «κονέχο» ρωτήθηκε και για το αν σκέφτεται να επιστρέψει στην Αργεντινή και τη Ρίβερ Πλέιτ, με τον ίδιο να είναι ξεκάθαρος: «Έχω συμβόλαιο δυο ετών με τον Ολυμπιακό. Όταν τελειώσει θα δούμε αν θα γυρίσω. Το σίγουρο είναι πως η Ρίβερ είναι πάντα στην καρδιά μου».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: