Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

"Θα τα δώσουμε όλα"

Στην Ελλάδα μπορεί να μην τον αφήνουν οι "γκρι" και τα όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο, αλλά στην Ευρώπη, όπου όλα είναι καθαρά, ο Θρύλος σαρώνει. Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει την Ευρωλίγκα δυο σερί σεζόν και όπως είπε ο Βασίλης Σπανούλης,σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΔΤ, θα τα δώσουν όλα για να διατηρήσουν το στέμμα τους.
«Είναι πολύ δύσκολο, αλλά εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πετύχουμε γιατί το αξίζουμε», είπε αρχικά αναφορικά με την φετινή Ευρωλίγκα. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον περσινό τελικό με την Ρεάλ: "Το ότι δέχεσαι 80+ πόντους δεν σημαίνει ότι δεν παίζεις καλή άμυνα. Μπορεί να παίζεις καλή άμυνα και να μπαίνουν μεγάλα σουτ των αντιπάλων. Είχαμε πολλή ενέργεια και καθαρό μυαλό. Διαβάσαμε πολύ καλά κάποιες φάσεις. Η μεγάλη μας δύναμη είναι η επιθετική μας άμυνα, που μας δίνει ενέργεια και στην επίθεση".
Ο "Kill Bill" μίλησε και για την συμβολή του Γιώργου Μπαρτζώκα: "Υπάρχει μεγάλος σεβασμός και εμπιστοσύνη στον κόουτς και τους συνεργάτες του. Ακολουθήσαμε ένα επιτυχημένο πλάνο, αλλά έβαλε και τα δικά του στοιχεία. Για να διατηρηθείς στην κορυφή, χρειάζονται να αλλάξουν κάποια πράγματα. Μας βοήθησε να παίζουμε ένα μπάσκετ που απολαμβάνει η Ελλάδα και η Ευρώπη".

Επίσης μίλησε και για τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός: "Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε τους αδελφούς Αγγελόπουλους, που αγαπούν τον Ολυμπιακό και είναι αφοσιωμένοι στην ομάδα. Δικαιώθηκαν και το άξιζαν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: