Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

"Είμαστε κοντά σε μια ιστορική πρόκριση"

Τον γύρο του κόσμου έκανε η μεγάλη εμφάνιση και νίκη του Θρύλου κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει το πρώτο βήμα, για μια ιστορική πρόκριση, όπως τόνισε και ο Νέλσον Βαλντέζ. Ο Παραγουανός στράικερ μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του, επισημαίνοντας πως ήταν κάτι που χάρηκε όλη η Ελλάδα.
"Όλη η Ελλάδα είναι πολύ ευχαριστημένη , μετά την νίκη απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επειδή είναι ένα συμβάν ιστορικό και είμαστε ένα βήμα πριν από μια ιστορική πρόκριση. Από την αρχή του παιχνιδιού ήταν διάχυτη μια πολύ καλή ατμόσφαιρα.
Ο Ολυμπιακός είναι η πιο μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Όταν βγαίνεις στον δρόμο ο κόσμος σου δείχνει την αγάπη, όταν πηγαίνεις να φας, καθώς οι Έλληνες είναι πολύ φανατικοί και ζουν για το ποδόσφαιρο", είπε αρχικά.
Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στην προσαρμογή του στον Ολυμπιακό και την Ελλάδα: "Έχουμε προσαρμοστεί πολύ καλά με τον Ερνάν (Πέρες). Σχεδόν όλη η ομάδα μιλάει ισπανικά. Ο προπονητής μιλάει ισπανικά και οι Έλληνες συμπαίκτες μου επίσης.
Σε τελική ανάλυση στα αποδυτήρια περισσότερο μιλάμε ισπανικά παρά αγγλικά ή ελληνικά. Προσωπικά είμαι στον Ολυμπιακό με την μορφή δανεισμού, αλλά θέλω σίγουρα να μείνω και μετά εδώ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: