Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Τριάρα στον βάζελο οι μικροί

Τι και αν ο βάζελος προηγήθηκε στο πρώτο μέρος; Οι μάγκες του Τοπολιάτη έδειξαν ξανά τι σημαίνει να φορά τη φανέλα του ΘΡΥΛΟΥ και με εξαιρετική αντεπίθεση που ξεκίνηση ουσιαστικά από τα μέσα του πρώτου μέρους, γύρισαν το ματς και πήραν θριαμβευτική νίκη με 3-1! Έτσι, έχουν πλέον 7 βαθμούς διαφορά από τους πελάτες στην βαθμολογία της Superleague Κ17 και συνεχίζουν ακάθεκτοι!
Στο ματς που διεξήχθη στο πλαίσιο της 4ης εξ’ αναβολής αγωνιστικής του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Superleague Κ17. Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» με το «διπλό» αυτό, αποσπάστηκαν επτά βαθμούς από τους δεύτερους «πράσινους»! Στο ματς που διεξήχθη στο πλαίσιο της 4ης εξ’ αναβολής αγωνιστικής του πρώτου γύρου, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 16’ με τον Λάμπρου. Οι Έφηβοι όμως του Θρύλου ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και ισοφάρισαν στο 44’ με κεφαλία του Παπουτζίδη, μετά από σέντρα του Χαντζάρα. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους, για να έρθει στη συνέχεια η επανάληψη, η οποία είναι μόνον έναν πρωταγωνιστή!
Στο 76', ο Μανθάτης με εξαιρετική προσωπική ενέργεια σκόραρε για το 2-1 και έξι λεπτά αργότερα,   Η υπεροχή των «ερυθρόλευκων» ήταν μεγάλη και το 82’ ο Κιρτζιαλίδης σφράγισε το αποτέλεσμα με το εμφατικό 3-1!
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τοπολιάτης): Κατσιμήτρος, Ντάσης, Τόλι, Πεχλιβανίδης (87' Βελέντζας), Παπανικολάου, Μανθάτης, Λάμπρου (53' Γιαννόπουλος), Μεζίνι (46' Αράπης), Παπουτζίδης (71' Κιρτζιαλίδης), Χαντζάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: