Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Παίζει παντού ο Κασάμι

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Παϊτίμ Κασάμι είναι ο Ολυμπιακός, καθώς η ΠΑΕ έχει κινηθεί αστραπιαία και όπως όλα δείχνουν, θα τον αποκτήσει. Ο Ελβετός που έχει γεννηθεί στα Σκόπια, είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.
Είναι αριστεροπόδαρος και μπορεί να αγωνιστεί πίσω από τον επιθετικό και στα δύο άκρα της επίθεσης, αλλά και αριστερός εσωτερικός μέσος. Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα και μπορεί να υπερηφανεύεται πως σημείωσε ένα γκολ το οποίο μπαίνει σπάνια και έχει πολλές ομοιότητες με την εκτέλεση του Μάρκο φαν Μπάστεν στον τελικό του Euro 1988 με τη Σοβιετική Ένωση, όταν ο Ολλανδός άφησε... άγαλμα τον Ντασάεφ.
Το γκολ λοιπόν του Κασάμι που θυμίζει σε πολλά εκείνο του Ολλανδού, σημειώθηκε τον Οκτώβριο του 2013 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Η Φούλαμ αγωνιζόταν εκτός έδρας με την Κρίσταλ Πάλας και την κέρδισε με 1-4. Το γκολ του Κασάμι προήλθε όταν δέχτηκε μακρινή διαγώνια πάσα από το κέντρο, κοντρόλαρε την μπάλα με το στήθος και με τη μία, σούταρε με το δεξί για να τη στείλει στην απέναντι γωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: