Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Μένει η Unicef στη φανέλα

Πολλά έχουν γραφτεί τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τη φανέλα της νέας αγωνιστικής περιόδου και κυκλοφόρησε ένα σενάριο το οποίο έκανε λόγο πως θα αλλάξει η εταιρεία που θα προμηθεύει τον Ολυμπιακό με αθλητικό υλικό. Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει, αφού από τον Θρύλο έγινε γνωστό πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν συμβόλαιο με την Puma και το σίγουρο είναι ότι τη νέα σεζόν θα συνεργάζονται με την εν λόγω εταιρεία. Όσον αφορά στο λογότυπο της Unicef, η ομάδα έχει συμφωνία με τον οργανισμό και το λογότυπό της ενδέχεται να είναι στη φανέλα, αλλά σε άλλο σημείο. Στην πλάτη για παράδειγμα, όπως το έχει η Μπαρτσελόνα.
Στην πειραϊκή ΠΑΕ γίνονται επαφές με εταιρείες για να πάρουν το μπροστινό μέρος της φανέλας, με ένα σενάριο να κάνει λόγο για τη Fly Emirates, αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια συμφωνία.
Το σχέδιο της φανέλας, πάντως, δεν θα αλλάξει, ενώ όσον αφορά στην εταιρεία που θα προμηθεύει με αθλητικό υλικό τον Ολυμπιακό από το καλοκαίρι του 2015, θα είναι η Adidas.

Δεν υπάρχουν σχόλια: