Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Το… παιχνίδι για Ρομπίνιο τώρα αρχίζει

Από την ημέρα που ο Αντριάνο Γκαλιάνι αποκάλυψε το "ερυθρόλευκο" ενδιαφέρον, το οποίο, μάλιστα, έχει αποτυπωθεί με μορφή επίσημης πρότασης για την απόκτηση του Ρομπίνιο, οι εξελίξεις και οι σχετικές πληροφορίες "τρέχουν" με την ταχύτητα του διάσημου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού.
Μόνο η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος, σε αντίθεση με άλλες μεταγραφικές ιστορίες, κάτι που σημαίνει ότι η υπόθεση είναι ακόμη ζωντανή, ανεξάρτητα από τις εκτιμήσεις συναδέλφων της γειτονικής χώρας σύμφωνα με τις οποίες "η προσφορά των πρωταθλητών Ελλάδας δεν καλύπτει τις απαιτήσεις της Μίλαν και του ποδοσφαιριστή".
Αν αθροίσει κανείς όλα όσα έχουν συμβεί έως τώρα στην περίπτωση του 30χρονου ζογκλέρ καταλήγει με ασφάλεια στο συμπέρασμα ότι το παιχνίδι "τώρα αρχίζει"! Και εξηγούμαι...
Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός δεν έκανε την πρώτη του προσφορά για να κάνει δικό του τον Ρομπίνιο "μέσα σε μια μέρα", αλλά για να μπει στο παιχνίδι και να δηλώσει "παρών" στη διεκδίκηση. Πάντα σε τέτοιου είδους ζητήματα από κάπου κάνεις την αρχή και ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις συνθήκες, προχωράς ή αποσύρεσαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: