Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Ενδιαφέρον για Κάλεμπ Γκριν

Ο Ολυμπιακός ενδεχομένως να μην έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές των ξένων παικτών του. Πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι τις τελευταίες ώρες έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Κάλεμπ Γκριν!
Πρόκειται για τον 29χρόνο Αμερικανό πάουερ φόργουορντ, που την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στην έκπληξη του ιταλικού πρωταθλήματος Ντινάμο Σάσαρι, η οποία τερμάτισε στην τρίτη θέση της τελικής βαθμολογίας και λόγω του υποβιβασμού της Σιένα στην τέταρτη κατηγορία, θα αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα την νέα αγωνιστική χρονιά.
Ο Γκριν είχε μέσους όρους πάνω από 17 πόντους και 8 ριμπάουντ στο «σπαγγέτι σιρκουί». Για τον 29χρόνο Αμερικανό πάουερ φόργουορντ ενδιαφέρεται εδώ και πολύ καιρό η ισπανική Μάλαγα. Ο Γκριν αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ, η παραμονή του οποίου στο ρόστερ του Ολυμπιακού βρίσκει αντίθετη μερίδα φίλων των «ερυθρολεύκων», που, μάλιστα, εξέφρασε την δυσαρέσκεια του στον προσωπικό λογαριασμό του «Ερ Τζόρτζια» στο Facebook. Κάτι που ανάγκασε τον Πέτγουεϊ να καταργήσει την σελίδα του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: