Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Εκτόξευση για τον Θρύλο

Ο Θρύλος είναι η κορυφαία ομάδα της Ελλάδας, κρατώντας ψηλά τη σημαία της χώρας μας σε όλο τον πλανήτη.
Ο Ολυμπιακός συγκαταλέγεται στην ποδοσφαιρική ελίτ της Ευρώπης. Η επιβεβαίωση έρχεται μέσα από τις μεγάλες του νίκες στους αγωνιστικούς χώρους και τις θέσεις τους στις κατατάξεις των συλλόγων.
Έτσι μετά την 25η θέση στο ranking της ΟΥΕΦΑ, ήρθε και η 27η θέση στην κατάταξη του euroclubindex, όπου κέρδισε δυο θέσεις μετά τις νίκες επί των Ατλέτικο Μαδρίτης, Βέροια.
Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν 2942 βαθμούς και έχουν βάλει πλώρη να ξεπεράσουν την 21η θέση, που είχαν στις 11 Φεβρουαρίου του 2012+1, που είναι, μέχρι στιγμής, και η καλύτερη, αφού ακόμα είμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν.
Παράλληλα βρίσκονται πολύ κοντά να ξεπεράσουν και την καλύτερη βαθμολογική τους συγκιμιδή, που ήταν οι 3005 βαθμοί, που είχαν, στις 24 Φεβρουαρίου του 2014.
Στη μεθοδολογία του το euroclubindex μετράει τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές σεζόν, οπότε γι αυτό και γίνονται οι σχετικές προσθαφαιρέσεις.
Την ίδια στιγμή που η βαζέλα είναι χαμένη στην 106 θέση και συνεχώς βυθίζεται, με τον Θρύλο να της ρίχνει 79 θέσεις, ενώ ο Μπάοκ είναι στην 95η.
Οι απαντήσεις του Ολυμπιακού δίνονται μέσα από τις επενδύσεις που γίνονται στην ομάδα, σε όλα τα επίπεδα, με το αποτέλεσμα να είναι η εξαιρετική αγωνιστική του εικόνα, κατακτώντας τίτλους και πετυχαίνοντας νίκες απέναντι σε αντιπάλους όπως οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ατλέτικο Μαδρίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: