Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

«Άλμα» Μίτσελ, 29ος στον κόσμο

Νέα σημαντική άνοδο πραγματοποίησε ο Μίτσελ στη λίστας της παγκόσμιας κατάταξης προπονητών αφού πλέον βρίσκεται στην 29η θέση, έπειτα από τα αποτελέσματα αυτής της εβδομάδας και πλέον είναι έτοιμος για ακόμα ψηλότερα κι από την 27η θέση η οποία είναι και η καλύτερη που έχει βρεθεί μέχρι τώρα στην καριέρα του.    
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού για την εβδομάδα που πέρασε συνεχίστηκαν με τις νίκες επί της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Βέροιας για Champions League και πρωτάθλημα αντίστοιχα, με τον Ισπανό να βελτιώνει το πλασάρισμά του στη σχετική λίστα της ιστοσελίδας «coachworldranking.com». Συγκεκριμένα, υπήρξε μεταβολή στους βαθμούς του Μαδριλένου κόουτς, ο οποίος κέρδισε 669 πόντους και πλέον έχει 6.852, γεγονός που τον «ανέβασε» 10 ολόκληρες θέσεις σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.
Στο μεταξύ, ο πρώην «ερυθρόλευκος» Ερνέστο Βαλβέρδε «έπεσε» στην 28η θέση (σ.σ. μία πιο πάνω από το Μίτσελ) έχοντας 7.161 πόντους, ενώ ο επίσης πρώην προπονητής του Θρύλου, Λεονάρντο Ζαρντίμ, υποχώρησε κατά δύο θέσεις και πλέον είναι στην 65η με 4.760 πόντους.
Για την ιστορία, την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι Αντσελότι (Ρεάλ Μαδρίτης), Σιμεόνε (Ατλέτικο Μαδρίτης), Γουαρδιόλα (Μπάγερν Μονάχου), Μαρτίνο (Εθνική Αργεντινής), Ζέσους (Μπενφίκα)...

Δεν υπάρχουν σχόλια: