Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Ποιοτικός και απρόβλεπτος

Ένα από τα πολλά θετικά στοιχεία, που έχει επιδείξει μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός είναι η τρομερή ποικιλία, που διαθέτει τόσο στο δημιουργικό «κομμάτι», όσο κυρίως στον εκτελεστικό τομέα.
Ο Ολυμπιακός  στα πέντε πρώτα επίσημα παιχνίδια, που έχει δώσει μέχρι στιγμής σε Πρωτάθλημα και Champions League έχει σημειώσει 13 συνολικά τέρματα (σ.σ. μέσος όρος 2.6 γκολ ανά παιχνίδι) αποδίδοντας παράλληλα καταπληκτικό ποδόσφαιρο!
Ο Μίτσελ μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα αξιοζήλευτο σύνολο τεράστιων δυνατοτήτων, παρά το γεγονός ότι έχει αλλάξει σχεδόν η μισή ομάδα σε πρόσωπα συγκριτικά με την περασμένη σεζόν
Το πλέον ευτυχές στοιχείο, το οποίο καταδεικνύει στον μέγιστο βαθμό την τρομερή ποιότητα που ξεχειλίζει στο φετινό ρόστερ ανάγεται στο γεγονός ότι οκτώ διαφορετικοί παίκτες του Θρύλου έχουν ήδη χρηστεί σκόρερς!
Δείγμα του πόσο απρόβλεπτος είναι ο Ολυμπιακός για τις αντίπαλες άμυνες, που κυριολεκτικά δεν ξέρουν από πού να κρυφτούν!
Οι «ερυθρόλευκοι» είναι μόνοι τους στην κορυφή της Super League με 10 πόντους, μετά την ολοκλήρωση της τέταρτης αγωνιστικής, διαθέτοντας την κορυφαία επίθεση με 10 γκολ, έναντι δύο τερμάτων παθητικό
Ενδεικτικά αναφέρουμε, ότι ο Παϊτίμ Κασάμι είναι μέχρι στιγμής ο πρώτος σκόρερ του Θρύλου στην Super League έχοντα σημειώσει ήδη τρία γκολ.
Από εκεί και πέρα στο πρωτάθλημα έχουν ήδη σκοράρει οι Διαμαντάκος, Αφελάι, Ντουρμάζ, Ντομίνγκες, Μήτρογλου, Μπενίτες, ενώ υπάρχει και το αυτογκόλ του Αντελέγε στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, με το οποίο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ανοίξει το σκορ στο θριαμβευτικό 3-0.
Στο Champions League και στο θριαμβευτικό 3-2 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης σκόραραν οι Μαζουακού (13), Αφελάι (31ʼ) και Μήτρογλου (73ʼ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: