Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Που να δεις τι σου ʽχω για μετά...

Ένα από τα φετινά πολλά «στοιχήματα» του Μίτσελ είναι αναμφίβολα ο Χόρχε Μπενίτες. Ο Παραγουανός επιθετικός αποτελεί προσωπική επιλογή του κόουτς του Θρύλου και τα πρώτα δείγματα ομολογουμένως κρίνονται πολύ θετικά.
Ο 22χρονος φορ δεν έχει αγωνιστεί πολύ στα έως τώρα παιχνίδια του πρωταθλητή Ελλάδας, αλλά η ολιγόλεπτη παρουσία του δείχνει πως πρόκειται για ποιοτικό παίκτη. Έχει πολύ καλές κινήσεις, με ή χωρίς την μπάλα και το έδειξε χθες.
Για την ακρίβεια, το έδειξε ΚΑΙ χθες. Κόντρα στη Βέροια μπήκε στο 76ʼ και εκτός από το υπέροχο πλασέ που κάνει στο 88ʼ (το 2-0 για τον Ολυμπιακό), έχει προλάβει να απειλήσει και στο 80ʼ, αλλά ο Καντιμοίρης απέκρουσε με τα πόδια το πλασέ που επιχείρησε. Και όσοι έχουν παίξει μπάλα, γνωρίζουν πως δεν είναι εύκολο για έναν παίκτη να μπει και να βοηθήσει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.
Ο Μπενίτες δείχνει καλά στοιχεία, όπως καλή εικόνα είχε δείξει και στο προηγούμενο παιχνίδι, κόντρα στον ΟΦΗ, όπου είχε δοκάρι στο 63ʼ έπειτα από ωραία ενέργεια και πλασέ.
Συνολικά, ο Παραγουανός επιθετικός έχει αγωνιστεί περίπου 70 λεπτά συνολικά, αλλά η γενικότερη εικόνα του δείχνει πως είναι σούπερ επιλογή και με λαμπρό μέλλον. Και δεν αργεί η στιγμή που θα ξεκινήσει βασικός και θα πάρει περισσότερο χρόνο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: