Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

"Πολύ περήφανος για τους φιλάθλους μας"

Ο κόσμος του Θρύλου δεν ξέχασε τον άτυχο φίλαθλο της ομάδας του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πρόσφατα.
Οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί τον μνημόνευσαν και στο παιχνίδι στην Κέρκυρα, καθώς σήκωσαν ένα πανό με τη μορφή του Μάρκο Ίβκοβιτς ζωγραφισμένη επάνω σε αυτό. Δεξιά και αριστερά είχαν δύο μικρότερα πανό, με τη λέξη «Αθάνατος» στα ελληνικά και τα σερβικά.
Αφού τήρησαν μόνοι τους ενός λεπτού σιγή, οι Γαύροι τραγούδησαν, στη συνέχεια, για αρκετή ώρα, το όνομα του αδικοχαμένου νεαρού Σέρβου, δείχνοντας την αλληλεγγύη τους προς τους φιλάθλους του Ερυθρού Αστέρα.
Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα στην κάμερα του Olympiacos TV και δήλωσε περήφανος για τον κόσμο μας και τα όσα έκαναν.
Για το πανό για τον Μάρκο Ίβκοβιτς: «Είμαι πολύ περήφανος για τους φιλάθλους μας, για το πανό που σηκώσανε , όπως και στο παρελθόν έτσι και τώρα οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα και οι οπαδοί του Ολυμπιακού αποδεικνύουν πως είναι ίδια οικογένεια και είμαι πολύ περήφανος για αυτούς. Είναι πολύ καλό για μένα να βλέπω η σχέση ανάμεσα στους δύο συλλόγους να συνεχίζεται προς ένα καλό δρόμο και επίσης θυμάμαι δύο βδομάδες πριν το αγώνα μπάσκετ των δύο ομάδων και την τρομερή ατμόσφαιρα που υπήρξε στην αναμέτρηση, θα ήθελα πολύ να είμαι σε εκείνο το παιχνίδι».
Για το ματς με την Κέρκυρα: «Κάθε παιχνίδι δεν είναι εύκολο , αλλά ξεκινήσαμε καλά , είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε. Στο τέλος το σκορ ήταν 0-4, αλλά θα μπορούσε να ήταν και 0-6 και 0-7, παρόλα αυτά είμαστε χαρούμενοι έτσι όπως παίξαμε σήμερα και θα συνεχίσουμε να κάνουμε την δουλειά μας. Το επόμενο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ την Τετάρτη, είναι πολύ σημαντικό για εμάς, θα βάλουμε όλες μας τις δυνάμεις έτσι ώστε να νικήσουμε και να παίξουμε για τους οπαδούς μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: