Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

«Ακόμα δεν είδατε τίποτα»

Η πρώτη εμφάνιση του Ολυμπιακού μετά τη μεγάλη πρόκριση στο φάιναλ φορ ήταν εξαιρετική. Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν έδωσαν δικαίωμα στον Πανιώνιο, να ελπίζει σε κάτι καλό και τον… διέλυσαν με το εμφατικό 108-65. Μια εμφάνιση που δείχνει τις διαθέσεις των Πειραιωών ενόψει συνέχειας.
Ένας από τους παίκτες που συνέβαλαν στην άνετη επικράτηση ήταν ο Οθέλο Χάντερ. Ο 28χρονος σέντερ ήταν ουσιαστικός και με τους 10 πόντους, αλλά και τα 3 ριμπάουντ που κατέγραψε έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.
Επιστροφή στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις σας με μια εύκολη νίκη…
«Ήταν ένα καλό παιχνίδι, αλλά και ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς. Η προσοχή μας έχει στραφεί πλέον στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος. Για λίγο ακόμα δεν θα έχουμε παιχνίδια για την Ευρωλίγκα, έτσι προσπαθούμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι εδώ».
Το παιχνίδι που ακολουθεί είναι αυτό απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ. Τι μπορούμε να περιμένουμε από εσάς;
«Αυτό που πρέπει να περιμένουν όλοι είναι να παίξουμε καλή άμυνα. Στην επίθεση θα πρέπει να κάνουμε όσα κάναμε μέχρι τώρα. Εκεί που επικεντρώνουμε την προσοχή μας είναι στην άμυνα».
Τι είναι αυτό που έχετε κρατήσει από τα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα;
«Τίποτα! Εγώ προσωπικά δεν έχω κρατήσει κάτι από τα παιχνίδια αυτά. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να παίζουμε σκληρά. Ξέρουμε πως κάθε ομάδα θέλει να μας κερδίσει, οπότε αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίξουμε ομαδική και να είμαστε σκληροί στην άμυνα».
Μετά τα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα νιώθεις πως η ομάδα έχει ανέβει επίπεδο αγωνιστικά;
«Ναι θα το έλεγα. Ανεβήκαμε επίπεδο με τις εμφανίσεις μας, όχι σε αυτό που μπορούμε πραγματικά να παίξουμε. Έχουμε ακόμα περιθώρια ώστε να είμαστε καλύτεροι στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση. Έχουμε πολλά περιθώρια για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι».
Σκέφτεστε καθόλου το φάιναλ φορ ή είναι ακόμα νωρίς για εσάς;
«Είναι πολύ νωρίς, προέχουν άλλοι αγώνες για την ώρα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: