Κυριακή 31 Μαΐου 2015

«Γεννημένες για μεγάλα πράγματα»

Τον τίτλο των πρωταθλητριών Ελλάδας πανηγυρίζουν από χθες τα κορίτσια του Ολυμπιακού, που επικράτησαν επί της Βουλιαγμένης και χαίρονται ακόμα ένα νταμπλ. Ο πρωτομάστορας αυτής της ομάδας, ο Χάρης Παυλίδης, ανέφερε πως όλες οι κοπέλες είναι γεννημένες για μεγάλα πράγματα και πως ο Ολυμπιακός δεν θα έχανε με τίποτα το ματς.
«Ήταν μια μαγική χρονιά για τα κορίτσια και για εμένα. Μετά το περσινό δεν πίστευα ότι μπορεί να επαναληφθεί κάτι παρόμοιο. Τα κορίτσια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Περάσαμε πολλά, ακούσαμε διάφορα αμφισβητηθήκαμε τις τελευταίες ημέρες. Θεωρώ ότι δώσαμε τις απαντήσεις μας και κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι μαζί με τον τελικό του Πρωταθλητριών. Ελπίζω η συνέχεια να είναι ανάλογη», ανέφερε ο κόουτς και συνέχισε.
«Ευχαριστώ τη διοίκηση και όλα τα παιδιά που δουλεύουν στον Ολυμπιακό και δίνουν και την ψυχή τους για αυτή την ομάδα. Ευχαριστώ και τον κόσμο γιατί πρώτη φορά είδα σε αγώνα πόλο ανδρών και γυναικών τέτοιο παλμό. Όταν είδα αυτή την ατμόσφαιρα ήμουν σίγουρος ότι δεν υπάρχει περίπτωση σήμερα (σ.σ. χθες) να χάσουμε και το είδα και στα μάτια των κοριτσιών. Σας ευχαριστώ όλους! Νομίζω ότι το μέταλλο αυτής της ομάδας δείχνει ότι είναι γεννημένες για μεγάλα πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: