Κυριακή 31 Μαΐου 2015

«Είναι μόνο η αρχή»

Αισιόδοξη πως η συνέχεια θα εξακολουθήσει να είναι «ερυθρόλευκη», εμφανίστηκε σε δηλώσεις της η Άλκηση Αβραμίδου. Η παίκτρια της ομάδας του Ολυμπιακού, η οποία βοήθησε κι αυτή από τη μεριά της, πάρα πολύ, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τη Βουλιαγμένη.
«Ήταν ένα μαγικό φινάλε για τη φετινή χρονιά. Άλλαξε η ψυχολογία μας και τα καταφέραμε. Είπαμε ότι θα παίξει η μια για την άλλη, χωρίς άγχος, δεν είχαμε να αποδείξουμε τίποτα σε κανέναν. Ξέραμε ότι είχαμε κάνει δυο άσχημα παιχνίδια και το μόνο που έμενε ήταν να παίξουμε ελεύθερα. Ήμουν σίγουρη ότι θα έρθει αυτό το νικηφόρο αποτέλεσμα. Σκέφτομαι ότι είναι μόνο η αρχή», σημείωσε και κατέληξε.
«Υπάρχουν πολύ καλές βάσεις σε αυτή την ομάδα. Να συνεχίσουμε έτσι, υπάρχει ταλέντο και η συμβολή του Χάρη και η στήριξη από τον Ολυμπιακό σε αυτή την προσπάθεια. Αισθάνομαι πάρα πολύ περήφανη για την ομάδα μου. Είναι μοναδικές. Η ομάδα φαίνεται στα δύσκολα όταν από 2-0 γίνεται 2-2 η σειρά είναι δύσκολο να αντιδράσεις. Εμείς τα καταφέραμε και κάναμε αυτό που είχαμε πει από την αρχή της χρονιάς, πήραμε το Ευρωπαϊκό και το πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: