Κυριακή 31 Μαΐου 2015

«Και του χρόνου πολλές επιτυχίες»

Στην ψυχή που έδειξαν στο τελευταίο παιχνίδι στάθηκαν η Μαργαρίτα Πλευρίτου, η Ελευθερία Πλευρίτου και η Μαρία Σώρα και τόνισαν πως θέλουν κι άλλες επιτυχίες.
«Το αποδείξαμε μέσα στο νερό. Το είχαμε υποσχεθεί η μια στην άλλη γιατί δεν ήταν πρόσωπο αυτό που δείξαμε στα δυο προηγούμενα παιχνίδια και ζητάμε συγνώμη από τους οπαδούς μας και πρώτα απ' όλα από τους εαυτούς μας. Σίγουρα μας δίνει μια μεγάλη ώθηση να βλέπουμε τον κόσμο μας αλλά πιστεύω ότι το ευχαριστιέσαι περισσότερο όταν είσαι στην έδρα του αντιπάλου και παίρνεις το πρωτάθλημα, όπως πέρσι», δήλωσε η Μαργαρίτα Πλευρίτου.
Η Ελευθερία Πλευρίτου, τόνισε: «Ήταν μια επιτυχημένη χρονιά, καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους που είχαμε βάλει από το ξεκίνημα της σεζόν. Ελπίζουμε να είναι η αρχή μιας ιστορίας και να πανηγυρίσουμε και του χρόνου πολλές επιτυχίες. Μπορεί να ξεκινήσαμε με άγχος αλλά με την βοήθεια του κόσμου και τη συγκέντρωση που δείξαμε, πήραμε το πρωτάθλημα. Σίγουρα μας βοήθησε και τους ευχαριστούμε πολύ και ελπίζω να έρχεται συνέχεια να μας υποστηρίζει. Πιστεύουμε ότι βρισκόμαστε στην αρχή μιας ιστορίας που θα είναι λαμπρή».
Η Μαρία Σώρα, είπε: «Δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να τελειώσει η χρονιά, γιατί καλό είναι το Ευρωπαϊκό αλλά ο Ολυμπιακός θέλει τους περισσότερους τίτλους που μπορεί να κατακτήσει. Όπως είχε δηλώσει ο κύριος Χάρης, μια χρονιά χωρίς να έχουμε κατακτήσει το πρωτάθλημα, θα ήταν μια αποτυχημένη χρονιά. Πιστεύω ότι σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που αποβάλλαμε το άγχος και αποδείξαμε ότι δίκαια είμαστε πρωταθλήτριες Ευρώπης. Παίξαμε με ψυχή, βάλαμε μυαλό, καταλάβαμε ότι είναι η τελευταία μας ευκαιρία και αποδείξαμε ότι μέσα στο σπίτι μας δεν περνάει κανείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: