Κυριακή 31 Μαΐου 2015

«Είναι μόνο η αρχή...»

Ονειρεμένο φινάλε στη φετινή σεζόν, χαρακτήρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος η Αλεξάνδρα Ασημάκη, η Χρυσή Διαμαντοπούλου και η Ρομπέρτα Μπιανκόνι, συμπληρώνοντας πως είναι μόνο η αρχή, ενόψει της επόμενης χρονιάς.
«Ήταν ένα ονειρεμένο φινάλε στη φετινή σεζόν γιατί τώρα που την κοιτάω προς τα πίσω ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά», δήλωσε αρχικά η Αλεξάνδρα Ασημάκη και συνέχισε: «Ήταν πάρα πολύ δύσκολη η χρονιά που κάναμε, όλο το χρόνο και για μένα προσωπικά ήταν ιδιαίτερη αφού υπήρχε μεγάλη ψυχολογική φόρτιση. Ωστόσο χαιρόμαστε πάρα πολύ που τελείωσε με αυτό τον τρόπο.
Δυστυχώς δεν τελείωσε το παιχνίδι στην κανονική του διάρκεια, αλλά όπως και να έχει χαιρόμαστε γιατί πετύχαμε όλους τους στόχους. Τη φετινή χρονιά τη βίωσα σαν την πιο δύσκολη στην καριέρα μου. Ήταν πολύ γεμάτη σεζόν με πολλά ωραία πράγματα και σκληρή δουλειά. Χρειάστηκε πολύ δουλειά και με τον εαυτό μου».
Διαμαντοπούλου: «Μας αξίζει και είναι μόνο η αρχή»
Η Χρυσή Διαμαντοπούλου, δήλωσε: «Η φετινή σεζόν μόνο ως πετυχημένη και ονειρική μπορεί να χαρακτηριστεί. Είμαστε πολύ χαρούμενες γιατί είχαμε παλέψει πάρα πολύ και για το πρωτάθλημα και για το Ευρωπαϊκό. Πιστεύω ότι μας αξίζει, το πήραμε δίκαια και ελπίζω να είναι μόνο η αρχή όλα αυτά και να συνεχίσουμε έτσι με τον ίδιο ρυθμό και του χρόνου. Η αλήθεια είναι ότι θα δυο άσχημα παιχνίδια που προηγήθηκαν, μας έριξαν πολύ ψυχολογικά αλλά όταν παίζεις έναν τελικό πρέπει να τα ξεχνάς όλα και να επικεντρωθείς εκεί. Παίξαμε πολύ διαφορετικά από τα προηγούμενα παιχνίδια, με ψυχή και αυτό φάνηκε και από το σκορ και από τον τρόπο που πανηγυρίζαμε το κάθε γκολ».
Μπιανκόνι: «Καθαρίσαμε το μυαλό μας»
Η Ρόμπερτα Μπιανκόνι, είπε: «Ξεκίνησα με αυτό το όνειρο και τελείωσα με αυτό το όνειρο. Μαζευτήκαμε στο σπίτι μου και μιλήσαμε όλη η ομάδα. Μιλήσαμε για τα προβλήματα μας και εξηγήσαμε γιατί δεν είχαμε παίξει καλά στα δυο τελευταία παιχνίδια. Καθαρίσαμε το μυαλό μας και τα δώσαμε όλα για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Είμαι πολύ χαρούμενη και πολύ περήφανη για αυτή την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: