Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

«Κάνουμε πολύ καλά τη δουλειά μας»

Ευχαριστημένος κυρίως από την εικόνα του Ολυμπιακού κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο έμεινε ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν 20-25 ποιοτικά λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Βέροια και έτσι νίκησαν δίκαια.
Ακόμα , ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων», ρωτήθηκε για το αήττητο σερί του Θρύλου που αποτελεί ρεκόρ στην Ευρώπη καθώς καμία άλλη ομάδα δεν το έχει κάνει, με τον κόουτς των νταμπλούχων να απαντά ότι αυτό είναι δείγμα πολύ καλής δουλειάς που γίνεται καθημερινά.
Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Μάρκο Σίλβα:
Σε ερώτηση για το τι έγινε στο ημίχρονο και άλλαξε πρόσωπο ο Ολυμπιακός απάντησε: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Ο αντίπαλος καλά τοποθετημένος, μας πίεσε και δεν άφησε χώρους ενώ εμείς ήμασταν αργοί. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι, πιο γρήγοροι, πιο κινητικοί, πιο επιθετικοί, πιο δυνατοί με 20-25 ποιοτικά λεπτά, δυσκολέψαμε τον αντίπαλο και νικήσαμε δίκαια».
Για την απόδοση του Ερνάνι σημείωσε: «Ο Ερνάνι βοήθησε την ομάδα και βοήθησε την ομάδα εκεί που χρειαζόταν. Το ίδιο έκανε και ο Άλφρεντ και ο Τζίμι. Η ομάδα μας έχει αυτές τις λύσεις από τον πάγκο. Έχουμε πολλές μάχες να δώσουμε».
Σε ερώτηση πώς είδε την Βέροια απάντησε: «Η Βέροια ήταν όπως την περίμενα. Όλες οι ομάδες μαζί μας έχουν υψηλό κίνητρο. Η Βέροια είναι καλά οργανωμένη και καλή και την περιμέναμε δυνατή. Όλες οι ομάδες θέλουν να χαλάσουν το σερί μας».
Για το αήττητο σερί του Ολυμπιακού που είναι ρεκόρ σε όλη την Ευρώπη, σχολίασε: «Είναι ένα σημάδι ότι κάνουμε πολύ καλά την δουλειά μας. Οι παίκτες δουλεύουν πολύ και φέρνουν καλά αποτελέσματα. Αυτό δεν θα διαρκέσει για πάντα γι’ αυτό πρέπει να είμαστε έτοιμοι να επανέλθουμε όταν αυτό σταματήσει. Δεν είναι εύκολο για μια ομάδα να συνεχίζει σε πολλές διοργανώσεις για νίκες».
Για την παρουσία του κόσμου και τις επιδοκιμασίες απάντησε: «Όταν έχουμε τους φιλάθλους στο πλευρά μας εκτός έδρας είναι φανταστικό και είμαστε πιο δυνατοί. Είμαι ικανοποιημένος που τραγούδησαν το όνομά μου αλλά το σημαντικό είναι να δίπλα μας για να είμαστε δυνατοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: