Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Πρώτος σε όλη την Ευρώπη

Ένα μοναδικό ρεκόρ «τρέχει» ο Ολυμπιακός εδώ και λίγη ώρα. Ο Θρύλος είναι ο μοναδικός σύλλογος σε όλη την Ευρώπη που έχει το απόλυτο στο πρωτάθλημα! Μετά το «διπλό» στη Βέροια (2-0), ο πρωταθλητής Ελλάδας έκανε το 9Χ9 στη Super League, έχοντας νικήσει προηγουμένως Πανιώνιο (3-0), Λεβαδειακό (2-0), Πλατανιά (3-1), Ξάνθη (3-1), ΠΑΣ Γιάννινα (5-1), ΠΑΟΚ (2-0), ΑΕΚ (4-0) και Ατρόμητο (2-1).
Στον Ολυμπιακό δεν ασχολούνται με αυτό το επίτευγμα, μιας και στο μυαλό τους έχουν μόνο τον αγώνα της Τετάρτης με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για την 4η αγωνιστική του Champions League, ωστόσο όπως και να το κάνουμε είναι ένα πολύ σπουδαίο επίτευγμα.
Τελευταία ομάδα που «εγκατέλειψε» το απόλυτο νικών ήταν η Μπάγερν Μονάχου, αντίπαλος του Θρύλου στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Η πρωταθλήτρια Γερμανίας έμεινε χθες το βράδυ στο 0-0 με τη Φρανκφούρτη.
Πάμε, όμως, να δούμε τι γίνεται στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης...
Στη Bundesliga, η Μπάγερν έκανε το βράδυ της Παρασκευής την πρώτη της «γκέλα», μένοντας εκτός έδρας στο 0-0 με τη Φρανκφούρτη, μετά από 10 συνεχόμενες νίκες.
Στην Primera Division, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι αήττητη μετά από 10 αγωνιστικές, αλλά έχει 7 νίκες και 3 ισοπαλίες.
Στη Ligue 1, η Παρί Σεν Ζερμέν είναι αήττητη σε 12 αναμετρήσεις, έχοντας 10 νίκες και 2 ισοπαλίες.
Στην Primeira Liga, η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας (6-2-0) και η Πόρτο (5-3-0) δεν έχουν γνωρίσει ακόμα την ήττα.
Στην Premier League (Ρωσία), η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι στην κορυφή μετά από 14 αγωνιστικές, έχοντας 11 νίκες και 3 ισοπαλίες.
Στην Pro League (Βέλγιο), η Γάνδη έχει 8 νίκες και 6 ισοπαλίες σε 14 αναμετρήσεις.
Στη Super Liga (Σερβία), ο πρωτοπόρος Ερυθρός Αστέρας έχει 14 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 16 αγώνες.
Στην HNL (Κροατία), η Ριέκα έχει 7 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες σε 14 παιχνίδια.
Στο «πρωτάθλημα Λαϊκή Τράπεζα» (Κύπρος), ο ΑΠΟΕΛ έχει 8 νίκες και 1 ισοπαλία σε 9 αγώνες.
Στην Premier League (Αγγλία), στη Serie A’ (Ιταλία), στην Eredivisie (Ολλανδία), στη Super Lig (Τουρκία), στη Super League (Ελβετία), στη Eliteserien (Νορβηγία), στην Premier League (Ουκρανία), στην Ekstraklasa (Πολωνία), στη Liga I (Ρουμανία), στην Allsveskan (Σουηδία, το πρωτάθλημα τελείωσε σήμερα!) και στην Czech Liga (Τσεχία), δεν υπάρχει καν αήττητη ομάδα!
Είπαμε, Θρύλε μου, ΜΟΝΟ ΕΣΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: