Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Προσωπική υπόθεση

Υπάρχουν ματς που ένας παίκτης κάνει τη διαφορά. Ματς που αφήνει το στίγμα του. Όπως έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο κολυμβητήριο "Π. Καπαγέρωφ" του Πειραιά. Εκεί που ο Γιόζιπ Πάβιτς ήταν κάτι παραπάνω από συγκλονιστικός. Ο Κροάτης τερματοφύλακας του Θρύλου έκανε το καλύτερό τους ματς με τον Ολυμπιακό. Και το έκανε με αντίπαλο τους συμπατριώτες του, στην Πριμόριε Ριέκα!
Απίθανος, εξαίσιος, φανταστικός, ανυπέρβλητος, απροσπέλαστος! Όλα αυτά τα επίθετα περιγράφουν τον Πάβιτς και την εμφάνισή του για την 3η αγωνιστική, της φάσης των ομίλων του LEN Champions League. Ο τερματοφύλακας των νταμπλούχων Ελλάδας έδινε με τις αποκρούσεις του απίστευτη ώθηση στους συμπαίκτες του. Είναι χαρακτηριστικό πως με την εμφάνισή του ανέβαζε την ψυχολογία των πολιστών του Θρύλου και "διέλυε" την αντίστοιχη εκείνων της Πριμόριε. Το έβλεπες στα μάτια του που γυάλιζαν! Έβλεπες μέσα στην πισίνα πόσο ενέπνεε τους άλλους "ερυθρόλευκους" που όσο τον έβλεπαν να μοιάζει ανίκητος τόσο δύναμη αποκτούσαν...
Δεν είναι δα και λίγο να κρατάς την φιναλίστ του Champions League την τελευταία διετία σε μόλις 4 γκολ επιθετική παραγωγικότητα! Αυτά που έκανε ο Πάβιτς στην τελευταία περίοδο, όμως, δεν... υπάρχουν! Έχει κάνει δύο απίστευτες αποκρούσεις στα δύο μέτρα, με την πρώτη να είναι για το TOP-10 της σεζόν στο Champions League.
Ο ίδιος μετά τον αγώνα έλεγε πως "η ατμόσφαιρα στο κολυμβητήριο ήταν πολύ καλή. Ο κόσμος μας έδωσε έξτρα ώθηση να αγωνιστούμε με πάθος και τον θέλουμε κοντά μας". Δεν μίλησε μόνο για την ομάδα, μίλησε και για τον εαυτό του. Διότι ο κόσμος στις εξέδρες και η στήριξη στην ομάδα ήταν δυναμικά και "έφτιαξαν" αρκετά και τον Πάβιτς που έκανε το καλύτερό του ματς με τον Ολυμπιακό, έως τώρα, στη φετινή σεζόν. Γιατί θα υπάρξουν κι άλλες, ανάλογες βραδιές στο προσεχές μέλλον!

Δεν υπάρχουν σχόλια: